Ondersteunen van kansarme zwangere vrouwen

Ondersteunen van kansarme zwangere vrouwen | Geld inzamelen
 
 

Dames en heren,

Ik ben de oprichter van de stichting Lubega Cosmas Foundation Uganda (KvK-nummer 83487166, www.lucofuganda.org). De stichting ondersteunt zeer kansarme mensen in centraal Oeganda met gezondheidsdiensten, onderwijs en algemeen welzijn. De tweede golf van covid19 heeft deze mensen zo hard getroffen, vooral vrouwen en kinderen. Bijvoorbeeld, een van de zeer wanhopige dorpen, het dorp Kamwano, heeft meer dan 112 zwangere vrouwen, van wie 93 een zwangerschap van 7 of 8 maanden hebben.

Ik vraag vriendelijk om donaties om zwangere vrouwen en pasgeboren baby's te helpen. Er is een strikte lock-down, waarbij vrouwen het moeilijk vinden om toegang te krijgen tot de toch al schaarse en slechte gezondheidsdiensten. Uw donatie gaat naar:

1. Help ons om artsen naar de huizen van deze wanhopige vrouwen te brengen voor behandeling en sensibilisatie

2. Vervoer zwangere vrouwen in kritieke toestand naar de dichtstbijzijnde gezondheidscentra en ziekenhuizen

3. Logistieke ondersteuning bieden zoals geboortepakketten, medicijnen, melk voor de baby's, muskietennetten, babykleding en beddengoed, sanitair materiaal, enz

4. Zorg voor het broodnodige voedsel en water voor het huishouden van deze vrouwen

Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt ook contact met me opnemen via deniskabuye763@yahoo.com /0687099675 voor feedback over de impact van je donatie of voor vragen. Heel erg bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Denis Kabuye Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.