Ondersteun de ondernemers aan de vergierdeweg

Ondersteun de ondernemers aan de vergierdeweg | Geld inzamelen
 
 

Op de vergierdeweg in Haarlem Noord. Zitten een aantal ondernemers waaronder veehouderij en pensionstal Vink en het vogelhospital. 1 van de weinige plekken in Haarlem waar dieren rustig en ongestoord kunnen staan. Nu heeft de gemeente bedacht dat daar een woonvorm moet komen voor mensen met een psychiatrische aandoening en een verslaving. Dit neemt niet weg dat deze mensen een onderkomen nodig hebben. Begrijp dat niet verkeerd. Maar wat gaat er gebeuren met de kleine ondernemers? Binnen een straal van 500 meter wordt deze woonvorm geplaatst. Hier lopen in de zomer op het weiland paarden en koeien. Koeien die melk produceren voor onze consumpties. Paarden waar mensen veel geld voor betalen die hier rustig kunnen staan. Het grote weiland waar de boer zijn hooi en kuilgras vanaf haalt voor de winter. Zodat de paarden en koeien hun basis voer hebben. Zullen de koeien onder stress omstandigheden nog melk produceren? Zullen de paarden nog van hun rust kunnen genieten? Maar zal de boer de voeding nog veilig van het land kunnen halen? Zonder vervuiling hierin? Met alle gevolgen van dien? 

Naast deze prachtige dierenondernemingen staat een uitvaartcentrum en een prachtige begraafplaats. Waar individuen en families komen rouwen om hun familie leden of hier een tijdje voor zichzelf nemen om hun geliefde te herdenken. Is hier over nagedacht welke impact hier komt door de keuze voor het plaatsen van een woonvorm? Kunnen mensen hier nog in rust komen? En blijven de graven en de geplaatsten goederen hier liggen? 

Om deze ondernemers een hart onder de riem te steken en financiële hulp te bieden voor de nodige aanpassingen die dit met zich mee brengt. Start ik deze crowndfunding. Help de ondernemers aan de vergierdeweg in Haarlem. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.