Onderneming starten

Onderneming starten | Geld inzamelen
 
 

 

Voorwoord:

Hallo, Mijn naam is Marc 51 jaartjes jong. Na 20 jaar trouwe dienst ben ik in 2017 op straat komen te staan, sindsdien merkte ik dat het lastig is om weer aan een leuke baan  te komen. Natuurlijk heeft Carona hier ook een rol in gespeeld. Inmiddels zit ik in de steun en wil hier uit. Ik besloot een ondernemersplan te schrijven om zo een financiering rond te krijgen via de gemeente. Dit heeft ruim een half jaar in beslag genomen toen de gemeente mij berichte mede dankzij de Carona geen lening te verstrekken want het risico was te groot. Begrijpelijk want het plan zat in de Horeca branche. Carona was bij het schrijven en indienen van het plan overigens nog niet aan de orde. Nu heb ik een nieuw plan wat ik graag ten uitvoering wil brengen. Nu is het zo ,eenmaal in de steun dan kom je er ook lastig uit omdat je aan regels bent gebonden zeker als het gaat om lenen van geld. één belangrijke regel is dat je niet kan zijn ingeschreven bij de kamer van koop handel wat wel cruciaal is voor een onderneming.

Het Idee/Plan.

Het viel mij op dat er veel keukens gratis of voor een kleine vergoeding werden aangeboden op het internet. Ook via veiling sites staan vaak mooie jonge nette keukens voor een schappelijke prijs. Dit biedt perspectief voor de minder bedeelde dacht ik nog. Toen ik wat verder ging speuren zag ik ook dat nog goed werkend  apparatuur waaronder ovens, magnatrons ect gratis bij de keukens werden aangeboden.

Het idee was geboren en dacht waarom geen soort van kringloop beginnen in tweedehands keukens onder de naam "De keukenschuur". 

Dit concept bestaat al wel maar niet in Den Haag. Daarnaast is mijn concept op een iets breder vlak.

Dit houdt in dat er een bedrijfspand nodig is' een bus, mijzelf om keukens te kunnen demonteren op te halen om vervolgens aan te kunnen bieden voor een zachte prijs.

Een bedrijfspand is inmiddels gevonden op de Jupiterkade te Den Haag maar nog niet definitief vanwege het niet hebben van financiele draagkracht op dit moment. Om alles in te kunnen dekken en te overbruggen om van start te kunnen gaan heb ik een bedrag van 10.000 euro nodig en hoop dat via deze weg te kunnen bewerkstelligen. Ik begrijp dat dit een donatie betreft maar zou iedere euro terug willen betalen omdat ik zeker weet dat dit succes tot slagen betreft. Alvast bedankt voor de interesse met vriendelijke groet Marc de keukenboer.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.