Ondanks kanker, toch een reis ?

Ondanks kanker, toch een reis ? | Geld inzamelen
 
 

Mijn vader is 62 en is in september 2018 gediagnosticeerd met kanker. Startend in de darm, verspreidt naar de lever, een lymfeklier en longen. Mijn vader is altijd een 'papa' geweest, heeft ten alle tijden alles voor mij gegeven. In een snelvarend ritme zie ik hem van mijn zorgzame papa, veranderen naar een medische papa. Inmiddels kan hij bijna zelf als arts afstuderen, want hij draait zijn hand er niet voor om de saturarie meter zelf weer aan de vinger te leggen. 

Momenteel volg ik de opleiding tot verpleegkundige, ik ben bijna afgestudeerd, gezien de financiële kosten die dit met zich meebrengt ben ik momenteel niet in de gelegenheid grote bedragen uit te geven. Ik zou graag samen met mijn vader ons leven willen vieren. Een paar dagen Parijs. Ik weet dat ik na mijn opleiding kan sparen, maar de vraag is hoelang ik de tijd heb, mijn vader zal niet oud worden. Mijn vader zijn behandelingen zijn een bonus. De constante onzekerheid is slopend en onzeker makend. 

Momenteel ontvangt hij radioembolisatie in het UMC en weten we dat het levensverlengend handelen is, zoals de arts zegt 'elke behandeling is weer een cadeau'

Wil jij mij alsjeblieft helpen mijn kleine droom te verwezenlijken? Mijn dank zal eeuwig zijn. Voor mijn vader is het een verassing, vandaar dat ik deze link niet kan delen op sociale media. Wil jij deze link voor mij delen en mij helpen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.