On schuldig | Geld inzamelen
 
 

On schuldig

Hoopvol

 

Beste Heer/Mevrouw,

 

Allereerst wil ik u/jou bedanken om de moeite te nemen voor het lezen van mijn actie. Ik ben deze actie begonnen omdat ik echt het idee heb dat dit mijn laatste optie is!

Ik vind het moeilijk om deze stap te nemen, maar zoals al eerder vermeld doe ik dit omdat het mijn laatste optie is naar mijn idee. Ik heb altijd hard gewerkt voor mijn geld en misschien ook belangrijk... op een eerlijke manier!

 

Tot begin vorig jaar, het bedrijf waar ik werkzaam was ging al wel enige tijd slechter, maar ons werd verteld dat wij ons geen zorgen hoefde te maken. Totdat er geen loon meer werd uitbetaald, iedereen wist nu dat het dus serieus slecht ging en dat een faillisement zeer waarschijnlijk was. In de maanden dat ik geen salaris heb ontvangen had ik gelukkig een vriend van me die mij kon helpen. Na maanden kwam eindelijk het resterende geld van het UWV. Alleen dit was veel minder dan ik had verwacht en tevens ook minder dan ik van die vriend had geleend. Plus, ik kreeg een flinke belastingaanslag. Ondertussen zit ik nog steeds met een restschuld van zo een ruime €5.000. Ik wil dit graag z.s.m aflossen want het levert mij elke x veel stress op. Ik hoop dat u/jij na het lezen van mijn verhaal, u/jij je een beetje kunt inleven in mijn situatie, en bereid bent mij hiermee te helpen.

 

Ik wil u/jou graag hartelijk danken voor het lezen en eventueel het doneren van een bijdrage! Ik beloof ook dat zodra het voor mij financieël mogelijk is, dat ik hier ook mensen ga steunen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.