Oma d'r covid verjaardag inhalen loopt uit op elle

Oma d'r covid verjaardag inhalen loopt uit op elle | Geld inzamelen
 
 
Oma d'r covid verjaardag inhalen loopt uit op ellende door inbraak.

Covid treft ons allemaal, maar de ouderen zeer. Nu wil het verhaal dat de oma van onze buren jarig was, verjaardag vieren was allemaal niet haalbaar, nu zit alles weer mee, de lockdown is versoepeld, iedereen hier in goede gezondheid en het weer zit ook nog eens goed mee, allemaal ingrediënten om oma in het zonnetje te zetten,  zo dachten onze buurtjes. Oma heeft haar best gedaan om de boodschappen te financiën en onze buurtjes stellen hun tuin beschikbaar om zo oma haar verjaardag van haar leven te bieden. Boodschappen zijn in huis gehaald ..... Nu wil het verhaal dat afgelopen nacht is ingebroken in de schuur, bizar de gehele koelkast waar alles voor het feest lag opgeslagen is weg, wie doet nou zo iets. Fietsen laten staan, andere persoonlijke eigendommen links laten liggen,  maar de koelkast is leeg. Wat een domper, wat een leuk en liefdevol initiatief moest zijn loopt uit in zo iets naars. En natuurlijk is alles vervangbaar, maar dat maakt het niet minder verdrietig. Iedereen heeft met zijn vingers van andermans spullen af te blijven. Uiteraard is er aangifte gedaan, maar dan nog.
Nu heb ik zelf geen oma meer, maar begrijp als geen ander hoe vervelend het zeker voor de ouderen moet zijn om zo niet alleen in je portemonnee maar ook in je ziel geraakt moet worden. Dat grijpt mij aan. 
Daarom vraag ik om een kleine gunst, al was het maar om het leed te verzachten voor en bos bloemen om de Oma van onze buurtjes in het zonnetje te zetten !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.