Oma's laatste wens

Oma's laatste wens | Geld inzamelen
 
 
Help mijn oma haar laatste wens te vervullen

Omdat mijn ouders zelf niet in staat waren om voor mij te zorgen, woonde ik sinds jonge leeftijd al bij mijn oma. Mijn oma is de meest behulpzaamste en liefhebbende vrouw die ik ken en staat voor iedereen klaar. 

Mijn oma heeft altijd in mij gelooft en zei mij altijd: “Als je iets wilt bereiken, dan moet je ervoor vechten, want geluk komt niet uit de lucht vallen”. Ik herinner me de leuke momenten met haar als de dag van gister en die koester ik ook met heel mijn hart. Zo herinner ik me ook dat mijn oma altijd een speciale wens heeft gehad. Ze heeft een grote liefde voor de Indonesische cultuur en wilde altijd graag een cruise naar Indonesië maken.

Doordat mijn oma altijd voor iedereen klaar staat, heeft zij nooit de gelegenheid gehad om haar eigen wens in vervulling te laten gaan. Mijn oma heeft de leeftijd bereikt van 79 jaar en volgend jaar zal zij haar 80ste verjaardag vieren. Ik zou haar daarom graag op haar verjaardag wil verrassen met deze mooie cruise naar Indonesië.

Het is voor mij niet mogelijk om dit doel alleen te bereiken en wil jullie vragen mij te helpen met een kleine bijdrage. Ik ben de mensen die een bijdrage doneren ook ontzettend dankbaar, omdat mijn oma haar laatste wens dan toch nog in vervulling kan gaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.