Oma's centjes terug

Oma's centjes terug | Geld inzamelen
 
 
Oma's centjes terug

Zaterdag 12 januari verloor mijn overgrootoma van 89 haar derde en laatste kind nadat ze in de afgelopen 1,5 jaar nu dus alledrie haar kinderen verloren heeft. In de week na het overlijden bleek dat haar zoon geen uitvaartverzekering had.

Zelf heeft oma al lange tijd geld op haar rekening staan voor haar eigen uitvaart, omdat de verzekeringen van vroeger de huidige kosten van een uitvaart niet dekken. Nu moest ze 4500,- vooraf betalen en voor de rest mag ze een regeling treffen. Ze heeft alleen een AOW uitkering. Voor zover we nu weten gaat het om een totaalbedrag van ongeveer 6200,-.

Oma weet niet hoe ze het resterende bedrag moet betalen en maakt zich daar zorgen over. We zijn al heel blij als we het resterende bedrag op kunnen halen wat nog betaald moet worden, zodat er niet zo'n grote druk komt op de maandelijkse AOW uitkering.

We willen oma graag helpen met deze actie. Dat zou haar weer even een lichtpuntje geven in deze verdrietige periode. Alle beetjes helpen en (alleen) delen is natuurlijk ook erg fijn! 

Cynthia Zweeris
24-01-2019

Bedankt voor de stortingen die weer gedaan zijn. Heel lief!


Cynthia Zweeris
22-01-2019

Wat fijn dat er al gestort is! Bedankt! De stand is nu 210,-


13 donaties
€ 570,00
Doel: € 6.200,00
9%

Deze actie is gesloten.