Oekraïne, Samen staan wij sterk

Oekraïne, Samen staan wij sterk | Geld inzamelen
 
 

Onder het motto “Samen staan wij sterk” zal VHC ICT en Roadpursuit zich gaan inzetten voor Oekraïne.
Gezinnen met jonge kinderen verschuilen zich in kelders en metrostations of rennen voor hun leven bij het angstaanjagende geluid van explosies en gillende sirenes. De angst neemt toe en gezinnen zijn van elkaar gescheiden. De situatie wordt steeds grimmiger en het dodental stijgt snel. Mensen hebben onze hulp nu nodig!
Wilt u mij helpen om een helpende hand te bieden voor onze medemens in Oekraïne?

Waarom doe ik dit:
Vele handen maken licht werk was de reden dat ik deze actie ben begonnen.
Mede-ondernemers in mijn omgeving doen mooie dingen voor Oekraïne. Er zijn reeds talloze initiatieven maar ik onderneem graag ook zelf actie en heb daar een aantal ideeën voor.

Het doel:
Mijn doel is om enerzijds spullen te gaan inzamelen via kennissen en vrienden zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen in blik, baby melk, pampers, eiwitrepen, EHBO-koffers, etc etc.
En anderzijds (via deze online doneeractie) een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.
Het bedrag zal (zonder overheadkosten) 100% worden besteed aan het inkopen van benodigde spullen en voeding voor Oekraïne die ik zal schenken aan de instanties waarmee ik in contact sta.

Hoe denk ik dit te bereiken:
Uitdelen van 600 brieven binnen mijn woon-omgeving + extra brieven in andere gebieden binnen Amsterdam.  Bij mijn vrienden, familie, relaties, klanten en de twee andere bedrijven waar ik voor werk zal ik ook een oproep doen en hoop dat mijn bereik daarmee nog groter zal zijn. Actie is inmiddels gedeeld op LinkedIn, Facebook, Instagram en Whatsapp. Zodra er een gepast Instagram moment aanbreekt zal ik daar ook een reeks berichten plaatsen.
Ik ben namelijk voornemens om naar de grens van Oekraïne te rijden (dit zou ik week 11 hebben plaatsgevonden, maar door complicaties aldaar is het voor nu uitgesteld) 2 om daar ook het e.e.a. te betekenen, onderweg spullen te leveren en waar mogelijk mensen in veiligheid te brengen.

Ik sta in contact met een aantal inzamelpunten in Amsterdam e.o.
2 a 3x per week worden daar donaties opgehaald en gaan op transport naar Polen en Oekraïne.
Vorige week is bij één van deze inzamelpunten (Groene Hub te Amsterdam via Stichting ‘schenk een glimlach’) 5.000 kilo aan donaties met de vrachtwagen naar Polen verstuurd met o.a. cosmetica zoals douchegel, shampoo, tandenborstels en tandpasta. (zie bijgaande foto’s)

Hoe meer ik ermee bezig ben des te enthousiaster ik raak om ook succes te boeken voor onze medemens.
Ik hoop deze ellende nooit mee te maken in Nederland en tot die tijd voel ik mij geroepen om in actie te komen en te helpen. Help jij mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 810,00
Doel: € 5.000,00
16%