Nulla Tenaci Invia Est Via | Geld inzamelen
 
 

Nulla Tenaci Invia Est Via

Eerlijke kans op terugkeer in de maatschappij. Daar is geld voor nodig.

De afgelopen 6 jaar zijn enorm zwaar geweest. Ik heb de hele gifbeker leeg gedronken, maar ook echt leeg. Echtscheiding, koophuis kwijt met uiteindelijk veel restschuld. Een ex die besluit dat het nog niet erg genoeg was en tot op de dag van vandaag mij het waar mogelijk zo lastig mogelijk probeert te maken. Het ergste vind ik dat ik mijn kinderen veel te weinig zie. Tot op heden is het sinds 2013 niet gelukt om mijn kinderen één vol weekend bij me te hebbben. Dat doet me het meeste pijn. 

Ik heb op straat gezworven, drie maanden in een nachtopvang geslapen, in het bos met een tentje en mijn hond. 

Afgekickt van een cokeverslaving en een opname in een afkickkliniek. Deze jaren zijn er allerlei schulden ontstaan doordat ik me niks waard voelde en niet gewaardeerd. Ik heb bewezen dat ik sterk ben en ondanks alles door gegaan ben om mijn doelen te halen. 

Ik heb alle concequenties geaccepteerd van de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt. Ik heb veel geleerd. Mijn vastberadenheid heeft me al een eigen woning, schuldhulpverlening en een bewindvoerder opgeleverd. Super trots ben ik daar op. Want als het meezit ben ik over 3 jaar schuldenvrij. En kan ik eindelijk opnieuw beginnen. Maar ik ben ook al 6 jaar bezig geweest om daar te geraken! Met de komende 3 jaar erbij, heeft het bijna 10 jaar geduurd voordat ik mijn leven weer terug krijg. Dat duurt me écht te lang en wil mezelf in deze periode blijven ontwikkelen als mens. Ik ben klaar met stilstand.

Daarvoor vraag ik om een donatie. Er staat wel een minimum te halen bedrag, maar de hoogte van een donatie is vrij te bepalen door de donateur/weldoener zelf. Ik kan niet in uw beurs kijken. 

Het geld besteedt ik enkel aan zaken die mijn kinderen en mijn nieuwe leven gaan verrijken. Denk aan gezellige uitjes met de kinderen en het opknappen van mijn woning en voor mijn hobby kamperen in de natuur. 

 

Mocht ik het streefbedrag halen ben ik bereid een deel het te geven aan mensen die nog midden in het proces zitten  in de kelder van de maatschappij.

 

Alvast bedankt voor uw bijdrage. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.