Nu professioneel worden | Geld inzamelen
 
 

Nu professioneel worden

Nu is het tijd om hoger op te gaan met mijn hobby.

Hallo en bedankt dat u de moeite neemt om mijn verhaal te lezen ... 

Ik ben Dirk en wordt dit jaar 56 jaar jong.

Na verlies van meerdere familieleden was ik zelf de weg kwijt, ik zag geen licht meer aan het einde van de tunnel.Maar door hulp van divere instellingen ben ik er weer boven op gekomen.

In deze moeilijke tijd ging ik vaak lopen, ver weg van alles, ver weg van de drukte. Ik nam altijd wel mijn telefoon mee en nam vaak foto's onderweg. Deze plaatste ik dan op mijn account bij Google. Ik kreeg daarvoor punten voor omdat andere mensen hier naar keken.

Ik ben toen gaan kijken wat ik aan die punten had en kwam er achter als je aan bepaalde eisen voldeed dat je een geregisteerde Google fotograaf kon worden. Inmiddels ben ik dus geregisteerd fotograaf en zijn mijn foto's zijn al ruim 6 miljoen keer bekenen.

Nu wil ik graag de volgende stap doen, maar gezien ik op dit moment nog gedeeltelijk in de bijstand zit is dit best moeilijk.

In april neem ik dan ook een grote stap. Samen met mijn vriendin, die een deeltijd baan heeft, stoppen wij met de gemeente en gaan we in de kerk van Sas van Gent een winkeltje/kantoor beginnen. Hier wil ik de mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is met Google Maps foto's en dan vooral 360 graden foto's en video's. Bedrijven kunnen mij ook inhuren om een foto of video reportage te maken.

Maar...

De apparatuur die ik momenteel heb, zit aan de grens en ik wil hoger/verder/beter...

Daarom deze oproep van mij:

Ik zou graag die stap hogerop maken en daarvoor ben ik € 1000,00 nodig. Met dit bedrag kan ik die stap hoger/verder/beter en dit kan als ik een nieuwe 6K 360 graden camera zou kunnen kopen (met daarbij alle extra's) zodat ik weer helemaal bij ben met de laatste techniek.

Met deze camera set kan ik mij beter verkopen en kan mijn toekomstige klanten beter voorzien van hun wensen als het gaat om de wereld van 360 foto en video.

Ook onze nieuwe website is al online : www.dk360.nl

Extra informatie over de kerk waar wij ons bedrijfje gaan beginnen. : https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/cuyperskerk-sas-van-gent-zoekt-boer~aa8b6acb/

Hier onder ziet u een test opname met mijn 2K camera, het lijk heel mooi maar op een normale scherm zijn de details te laag.

 

Dit kan en moet beter en vandaar mijn actie. Helpt u mij mijn droom waar maken?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 1.000,00
2%