Normaal leven na ski ongeval

Normaal leven na ski ongeval | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

ik zoek al sinds feb 2017 oplossingen na een ski ongeval in Oostenrijk. Wonend in Barcelona en daar dan ook 6 operaties en een ingebouwde neurostimulador om de oorspronkelijke simpele hernia te verwijderen.

 De pijn blijft. In de zomer een andere operatie ...Ik ben zo triest gezien ik moet vechten tegen verzekeringen en rechtbanken en tegelijkertijd om de 3 dagen naar spoed ga om een pijnstillende cocktail intraveneus toegediend krijg. 

mijn vast werk kwijt geraakt. Een erkende handicap en vergoeding van 1100 euro per maand. ik probeerde vanuit het bed In het ziekenhuis nog een bedrijfje op te richten. Al mijn spaargeld er naartoe en na 4 jaar heb ik het bedrijf stop gezet. Ja wat moest ik doen ... ik panikeer als ik weet wat ik niet meer kan en begin oplossingen te zoeken.


Terwijl ik een lening heb van 720 euro per maand voor 40000 euro  en met de maandelijks kosten... dan kom ik aan 900 te kort maandelijks . 

ik probeer een schulden regeling aan te gaan via een advocaat maar dit zou me voor vele jaren belasten. 

ik had dromen,  ik wil zo graag werken zodat ik mijn eigen appartement kan kopen en terug kan leven. Zodat mijn oma blij is voor wat ik heb bereikt.  

ik weet niet wat ik moet vragen, niet in schulden regeling moeten zou me enorm helpen. Alsook een betere dokter. Of een Gezondheidsverzekering die de vervanging ban de neurostimulator ook dekt  :/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.