Noor en Roos zetten zich in voor Make A Wish!

Noor en Roos zetten zich in voor Make A Wish! | Geld inzamelen
 
 
Help samen met ons honderden liefste wensen uit te laten komen van zieke kinderen!

Lieve mensen, 

Wij zijn Noor en Roos van het St.Michaelcollege in Zaandam en wij komen in actie voor stichting Make-A-Wish! Wij willen graag iets voor deze stichting doen omdat wij zelf hebben gezien hoe belangrijk het is om kinderen kind te laten zijn en ze een dagje niet te laten denken aan ziekenhuizen, onderzoeken en operaties. 

Op zaterdag 9 september organiseren wij een benefietborrel voor stichting Make-A-Wish. 
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Een wensvervulling is iets heel bijzonders, het geeft kinderen een onvergetelijke ervaring, hoop en kracht.

Ons doel is daarom om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting en mee te kunnen dragen aan het vervullen van zoveel mogelijk kinderwensen. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!
De volledige opbrengst zal gedoneerd worden aan stichting Make-A-Wish. 

Hierbij bent u natuurlijk ook uitgenodigd om langs te komen op ons evenement: een dag vol gezelligheid, live-muziek, een loterij, hapjes en drankjes!

Datum: 9 september 2017

Tijd: 13.00 - 18.00

Locatie: Koogerpark, Koog aan de Zaan 

 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Noor Boukens en Roos Vijn

 

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/events/621994891328229/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 425,00
Doel: € 1.000,00
42%

Deze actie is gesloten.