Noodzakelijke opertie

Noodzakelijke opertie | Geld inzamelen
 
 
Noodzakelijke operatie

Hallo lieve mensen

Vandaag geen fijn nieuws gekregen ik ben al best lang bezig met gezondheidsklachten die mij behoorlijk belemmeren en ik hierdoor niet volledig kan functioneren in de maatschappij zoals ik graag zou willen...full time baan, sporten het doet allemaal behoorlijk zeer op slechte dagen...vandaag wederom naar de chirugie geweest of ze mij het littekenweefsel kunnen verwijderen maar dit doen ze niet zomaar... T punt afvallen komt erbij kijken...ik wil niks liever dan sporten en etc maar helaas gaat dat niet zomaar...ik wandel wel veel maar bijv fitnissen, fietsen het is een vreselijk snijdende pijn die ik voel en niemand anders toe wens...en dit dus belemmerd in mijn doen😞ook maakt het psygisch veel stuk en ben ik erg moe van het vechten tegen de pijn...(medicatie heb ik) 

Mochten ze me helpen zal ik zelf even 15.000 bij elkaar moeten schrapen voor alle medische kosten en nazorg want de zorgverzekering dekt dit niet... Het ergste vind ik dat het mijn gezinsleven zeer belemmerd met geen fijne gevlogen en ook wil ik graag mijn steentje bijdragen in de maatschappij ipv wwb trekken waar ik me zelf behoorlijk aan stoor. 

Ik probeer via deze weg het bij elkaar te krijgen zodat ik weer volledig in de maatschappij kan mee draaien en er vooral ook voor mijn gezin kan zijn...weer een blije mama krijgt zonder pijn...

Ik ben zelf ook iemand die probeert iedereen te helpen waar maar kan... Ik ben benieuwd en vind het zeer spannend hoe dankbaar ik straks misschien mag zijn voor hulp van social media...

Via deze weg wil ik alvast iedereen heel erg bedanken uit de grond van mijn hart. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.