Noodoproep 'help de hondjes van Ingrid en Peter,

Noodoproep 'help de hondjes van Ingrid en Peter, | Geld inzamelen
 
 
Help de hondjes 'Bobbie, Bambie en Amy'

Er hebben al veel mensen gedoneerd voor de hondjes van Ingrid Zeller en Peter Dijkhuizen (Amy en Speedy). Speedy is helaas overleden begin van 2018. Maar hij heeft een hele tijd een heel goed thuis gehad bij Peter en Ingrid. Ze hebben hem en de andere hondjes heel liefdevol verzorgd. 

Dankzij jullie donaties gaat het beter met Amy. De andere hondjes, Bobbie het poedeltje (15 jaar), Amy en Bambie worden ouder en gaan steeds meer mankeren. Ze moeten geregeld naar de dierenarts. Dit brengt hoge kosten met zich mee, die Ingrid en Peter steeds moeilijker kunnen betalen. Basje had de ziekte van Cushing en is eind 2018 overleden. Ingrid en Peter hebben Basje heel liefdevol verzorgd en moesten uiteindelijk kiezen voor een afscheid. Dit viel zwaar. Op de facebook groep 'De Stumperdjes kun je hun verhaal hierover lezen. Basje moest ook vaak naar de dierenarts, dit bracht hoge kosten met zich mee. 

Bobbie heeft een gescheurde knieband en heeft een gezwel aan de achterkant van zijn andere poot. Hij hoort niet goed en kan niet goed van dichtbij zien en is aan het dementeren. Hij heeft hiervoor medicijnen en er is een onderzoek gedaan. Dit bracht ook hoge kosten met zich mee voor de dierenarts. Ingrid en Peter willen Bobbie goede zorg geven, zodat hij nog een goede tijd bij hen kan doorbrengen. 

Bambie, het pinchertje, dat 5 huizen heeft gehad, ernstig is mishandeld door zijn vorige eigenaren, heeft bij Ingrid en Peter ook een heel liefdevol thuis gevonden. Hij heeft het ook erg naar zijn zin. Alleen Bambie heeft ook niet zo'n goede gezondheid. Hij is deze maand ook weer naar de dierenarts geweest. 

Amy heeft ook wel wat klachten. De vetbult, die is verwijderd komt weer terug.

Al met al grote zorgen en deze hoge kosten brengen met zich mee dat Ingrid en Peter, steeds verder in de financiele zorgen komen.

Jullie hebben al veel gedoneerd voor de hondjes van Peter en Ingrid. We zouden nog graag willen vragen of jullie de hondjes van Peter en Ingrid willen helpen. 

Heel fijn als jullie dit goede doel willen steunen door via onderstaande site van Doneeractie.nl een bijdrage te leveren.

Alvast heel erg bedankt voor je donatie!10

DONEERACTIE.NL
 
NOODOPROEP 'Help Bobbie, Bambie en Amy" | Doneeractie.nl
Deze lieve hondjes verdienen het!

Wilja Krikke
26-10-2018

https://www.facebook.com/wilja.krikke/videos/1604106563023272/

 

Den Haag, 25 oktober 2018. 

Dit is een filmpje gemaakt door Ingrid van Basje. Deze is vannacht gemaakt. 

 

 


6 donaties
€ 90,00
Doel: € 1.000,00
9%

Deze actie is gesloten.