noodkreet om mijn huis te behouden

noodkreet om mijn huis te behouden | Geld inzamelen
 
 
Graag vraag ik uw aandacht voor mijn noodkreet

Goedendag

Ben een hard werkende vrouw van 53jr en moeder van 2 kinderen.

Altijd in de zorg gewerkt en nu sinds 2010 werkzaam als mortuarium medewerkster als overledenenverzorgster, dit werkt geeft mij veel voldoening omdat ik de laatste zorg verleen aan de overledene  zodat de nabestaande een waardig afscheid kan hebben van hen dierbare.

Helaas kan ik vanwege mijn gezondheid (hartpatient) niet meer uren werken als dat ik wil, 20 uur in de week maar wel voldoende om mijn hypotheek te kunnen betalen en voor mijn kinderen te kunnen zorgen, het is niet veel maar ben er tevreden mee.

Doordat ik jaren geleden opgelicht ben geweest door een malafide makelaar en daardoor flink in de schulden ben geraakt wist ik het toch best te redden.

Het huis wat ik graag wilde kopen ging niet door de makelaar ging met mijn aanbetaling ervandoor waardoor ik een 10% boete kostenkoper kreeg opgelegd wat nu door de jaren heen behoorlijk is opgelopen.

De deurwaarder is naar het hoofdkantoor van mijn werk geweest om beslag te leggen op mijn loon, alle vakantiegelden, extra diensten die ik toen werkte ging naar de schuldeiser, dat was echter niet genoeg, mijn auto moest weg maar door tussenkomst van mijn werkgever kon ik het behouden, zonder auto heb ik simpelweg geen werk.

Nu is het een ongelooflijke nachtmerrie waar ik mij nu in bevindt, mijn huis moet verkocht worden om de 30 duizend te betalen tenzij ik het bedrag in 1 keer kan ophoesten en dat is voor mij onmogelijk.

Als de verkoop doorgaat na hoge taxatie sta ik met mijn kinderen op straat.

tegenwoordig is het al moeilijk om een huurhuis te krijgen en zeker voor het bedrag dat ik maandelijks aan hypotheek betaalde.

Slapeloze nachten heb ik hiervan en ook de nodige hartklachten dit laat ik niet merken aan mijn omgeving want ik wil graag doorwerken.

Normaal ben ik niet het type om meteen hulp te vragen maar ik kan nu echt niet anders.

Het zou voor mij en mijn kinderen erg veel betekenen om ons huis te kunnen behouden, we woner er al 13 jaar met plezier.

Vanuit de grond van mijn hart zou ik dankbaar zijn voor de geboden hulp

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.