NOODHULP CORONIE

NOODHULP CORONIE | Geld inzamelen
 
 

HELP CORONIE!!

Deze noodhulp is om te samenbundelen met partijen die zich ook betrokken voelen bij de ernst van de wateroverlast in Coronie ( 21 mei 2021 ), waar de zwakke dammen zijn gebroken en zoals bekendstaat het heel agrarisch landbouw heeft overspoeld, maar is nu ook op woongebieden terecht gekomen. Wat er al staat, dekt de lading, landbouw, veeteelt en woongebieden zijn ondergelopen. Het grote regenseizoen waarin we nu zitten verergert de zaak alleen maar.

Deze levensbedreigende situatie heeft me enorm geraakt want als er geen actie wordt genomen blijft het maar bij woorden en geen daden.  Ik ben opgegroeid in Coronie en kom zelf uit Paramaribo, waar mijn ouders wonen in Coronie en het water ook hoog staat.

Als professionele sporter ( muay thai boxer ) waar ik Suriname ook vertegenwoordig, hoop ik op jullie steun en zijn we afhankelijk van partijen  die zich enigszins betrokken voelen om Coronie te helpen met een donatie, zodat men nog het hoofd boven water kan houden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000.000,00
0% / 367 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.