Noodfonds ondernemers Arnhem

Noodfonds ondernemers Arnhem | Geld inzamelen
 
 
Noodfonds ondernemers Arnhem

Veel ondernemers hebben moeite het hoofd boven water te houden tijdens de Corona crisis. Sommige ondernemers worden gecompenseerd door de overheid, andere ondernemers moeten daar nog op wachten of hebben nu  dringend liquide middelen nodig.  Ook zijn er ondernemers waarvan de compensatie nog niet voldoende is. Om lokale Arnhemse ondernemingen te steunen in deze eerste fase en de fase erna en een bijdrage te leveren aan werkgelegenheid is deze actie opgezet. De actie zal doorlopend zijn en bedoeld om ondernemingen te helpen, met bijvoorbeeld liggeld ( Scheepsbedrijven Rijnkade), eenmalige bijdrage huur of hypotheekkosten, Bijdrage marketingactiviteiten, bijdrage personeelskosten, bijdrage onderhoud, bijdrage inkoop, maar denk ook aan een bijdrage in juridische kosten of het overnemen van voorraden.De bijdrage per bedrijf zal maximaal 2173 euro zijn zodat er geen schenkbelasting hoeft te worden afgedragen. Doel is zo veel mogelijk ondernemers te ondersteunen in de eerste fase van de crisis en in de fase erna. Bedrijven  kunnen op een aanvraag doen via rikvanviegen@gmail.com

Buurtverenigingen kunnen een eenmalige gift ontvangen van 500 euro mits er aantoonbaar kan worden gemaakt dat er inkopen worden gedaan bij lokale ondernemers of werkzaamheden worden uitgevoerd door lokale ondernemers. 

De Lokale economie draaiende houden is belangrijker dan ooit tevoren! Doneer nu!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 250.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.