Noah's Ark in Oeganda

Noah's Ark in Oeganda | Geld inzamelen
 
 
Steun de stichting Noah s Ark in Oeganda en mijn reis daar naartoe.

Hallo allemaal!

12 februari 2020 hoop ik met elf andere leerlingen van de Guido de Brès naar Noah’s Ark in Oeganda te gaan.

Noah’s Ark is een Christelijke organisatie in Oeganda. Zij richt zich op het helpen van de meest kwetsbare kinderen in de samenleving en de gemeenschappen die het meest onder armoede te lijden hebben, zodat dit te goede komt aan de hele omgeving en het land als geheel.

Noah’s Ark bestaat onder andere uit een kinderhuis,scholen en een kliniek.

Hun motto is: ‘Van niemand naar iemand’.

Het kinderhuis van Noah’s Ark biedt onderdak aan meer dan 200 kinderen die verlaten zijn, mishandeld zijn of ongewenst waren door hun families. Sommigen werden letterlijk bij het afval gezet en weggegooid. In Noah’s Ark ontvangen ze de liefde, zorg en aandacht die zij verdienen omdat ze iemand zijn en niet langer niemand.

De school van Noah’s Ark geeft onderwijs aan meer dan 350 kinderen uit het kinderhuis en de omliggende dorpen.

De kliniek biedt betaalbare gezondheidszorg van goede kwaliteit voor de kinderen, het personeel en de omliggende dorpen. Ze verlenen ook hulp aan gemeenschappen verder uit de buurt en aan scholen om het bewustzijn te bevorderen, voor onderzoek en screening en vaccinatieprogramma’s.

Wij gaan als groep leerlingen twee weken naar Noah’s Ark om daar vrijwilligerswerk te doen. Zoals u wel zult begrijpen zitten er veel kosten verbonden aan deze reis. Ik ben deze doneeractie gestart om mijn reis naar Oeganda te kunnen betalen en om Noah’s  Ark te steunen. De helft van het geld dat ik hiermee ophaal, zal ik aan Noah’s Ark schenken en de andere helft zal ik gebruiken om mijn reis naar Oeganda mogelijk te maken.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 305,00