NK karting 2018 | Geld inzamelen
 
 

NK karting 2018

Sponsors gezocht voor Jorn 7 jaar in het Chrono NK 4TAKT KARTING 2018, Cadet 160 klasse.

Beste lezers van deze doneeractie,

 

Deze doneeractie is aangemaakt voor Jorn Bruggeman, 7 jaar. Jorn zal volgend jaar mee gaan doen aan Nederlands Kampioenschap Chrono NK Karting.

In 2016 is Jorn Bruggeman (7 jaar) gestart met het kennis maken van de kartsport.
Al snel werd duidelijk dat hij in de kartsport zijn plezier en uitdaging kon vinden.
Jorn heeft afgelopen jaar meegereden in een Dolphin Kart voor de demo's van het Nederlands Kampioenschap 4takt. Merkbaar hierin is dat hij groeide in de technieken die bij het karten horen.
Hierdoor was Jorn toe aan een kart die sneller kon rijden en die ook groter is. Zo hebben wij als familie het geld bij mekaar gelegd om een kart in de Cadet- klasse aan te schaffen voor Jorn.
Jorn heeft afgelopen periode lessen gevolgd bij de kartschool in Lelystad, onder leiding van Indy Dontje. 9 juli heeft Jorn een gevorderde kartdiploma behaald. En dat betekend dat Jorn vanaf dat moment mee mag gaan rijden in het Nederlands Kampioenschap. Om mee te rijden met het Nederlands Kampioenschap ben je hoe dan ook afhankelijk van sponsoren. Het is financieel niet haalbaar dit te bekostigen als “normale” burger.

Het Nederlands Kampioenschap bestaat uit 6 kartweekenden. Elk weekend zal zo ongeveer 500 euro kosten. De kosten die gemaakt moeten worden zijn o.a. inschrijving van de wedstrijden, nieuwe banden, zaterdag trainingsdag, begeleiding, enz.  Dat betekend dus dat er ongeveer 3000 euro nodig is voor een deelname aan het Nederlands Kampioenschap. Daarbuiten zijn er nog kosten zoals onderhoud aan de kart, trainingsweekenden, begeleiding naast het Nederlands Kampioenschap.

Wie helpt mij naar het Nederlands Kampioenschap??

Wil je nog wat meer van mij weten, ik heb een facebookpagina waar je nog meer informatie kan vinden. (Jorn Bruggeman Karting)

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.