Nieuwe wenkbrauwen na borstkanker | Geld inzamelen
 
 

Nieuwe wenkbrauwen na borstkanker

De wens om getatoeëerde wenkbrauwen te laten zetten

Op 27-jarige leeftijd heb ik borstkanker gehad. Om de kanker de baas te worden heb ik intensieve chemo's gehad, waardoor ik al mijn haar verloor. Gelukkig heb ik het zware proces gewonnen. Mijn wenkbrauwen zijn helaas nooit meer terug gekomen. Mijn hoofdhaar is gelukkig wel teruggekomen, maar ontzettend dun geworden door medicatie die ik nog steeds moet nemen. 

Inmiddels ben ik 31 en teken ik nog iedere dag met een potloodje wenkbrauwen. Ik durf zonder wenkbrauwen de deur niet uit. Het bezorgt me zelfs nachtmerries. 

Het tekenen van wenkbrauwen is echter een intensieve bezigheid en het blijft slecht zitten. Met een regenbui of een lichte veeg over m'n gezicht is alles weg. Bovenal herinnert het me iedere dag aan deze ziekte.  

Wat ik ontzettend graag zou willen is dat ik wenkbrauwen kan laten tatoëren. Dat kost echter nogal wat, kwam ik tot mijn schrik achter. Geld dat ik momenteel niet op kan brengen. 

Ik hoop dat ik dankzij crowdfunding het benodigde bedrag op kan halen en eindelijk het ziekteproces écht af kan sluiten. Helpt u mij mee? Mijn dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 50,00
Doel: € 375,00
13%

Deze actie is gesloten.