Nieuwe studio voor Bert Buis KinderTV

Nieuwe studio voor Bert Buis KinderTV | Geld inzamelen
 
 

🎥 Help Bert Buis KinderTV een nieuwe studio te realiseren na 30 jaar! 🎬

Beste vrienden van Bert Buis KinderTV,

Na drie decennia van vrolijke avonturen, educatieve lessen en onvergetelijke herinneringen zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk. Bert Buis KinderTV heeft generaties van zieke kinderen geïnspireerd, vermaakt en hoop gebracht. Nu is het tijd om onze studio te vernieuwen en te moderniseren, zodat we nog meer magische momenten kunnen creëren voor de toekomstige generatie zieke kinderen.

We dromen van een studio die de verbeelding van zieke kinderen prikkelt, met kleurrijke decors, geavanceerde technologie en een warme, uitnodigende sfeer. Een plek waar we nieuwe personages kunnen introduceren, spannende verhalen kunnen vertellen en waar zieke kinderen kunnen groeien, leren en even hun zorgen kunnen vergeten terwijl ze zich vermaken.

Maar we kunnen dit niet alleen doen. We hebben jullie hulp nodig om onze droomstudio te realiseren. Met jouw steun kunnen we nieuwe apparatuur aanschaffen, decorstukken bouwen en de studio inrichten tot een creatieve en inspirerende ruimte waar magie werkelijkheid wordt.

Doe mee met onze crowdfundingcampagne en word een deel van ons verhaal. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor Bert Buis KinderTV, waar de glimlach van een ziek kind het grootste geschenk is.

🌟 Samen maken we dromen waar! 🌟Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
47 donaties
€ 2.000,00
Doel: € 100.000,00
2% / 251 dagen te gaan