Nieuwe start voor onze gezin

Nieuwe start voor onze gezin | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe start voor onze gezin

Beste allemaal,

Wij een gezin bestaande uit mijn partner 27jaar oud, mijn dochter 2jaar oud en ikzelf(Claudia) 27jaar oud.

Mijn partner werkt als beginnende boekhouder en ik werk in de schoonmaak 10uur in de week. Helaas kan ik niet meer uren in de week werken al geprobeerd.

Wij zijn zo 'n 3/5jaar samen. Toen wij elkaar leerde kennen woonde wij allebei nog bij onze ouders thuis.Mijn vriend zat nog op school en ik werkte in een magazijn op oproepbasis daardoor hebben wij niet kunnen sparen.

Toen wij 9mnd samenwaren werd ik onverwacht zwanger van ons meisje. Helaas werd mijn contract niet verlengd. Mijn vriend kreeg een baan (school niet afgemaakt. Vanaf dat moment zijn wij zoveel mogelijk gaan sparen zover dat kon.

Toen ik hoogzwanger was kregen wij een woning (particulier) met een slaapkamer. Daar hebben wij al onze geld in gestopt. Nu kunnen we elk moment gebeld worden voor een woning met 3slaapkamers. Eindelijk krijgt onze dochter haar eigen plekje en meer speelruimte. Helaas kunnen wij momenteel weinig sparen vanwege er altijd wel weer iets is dan gaat er een wasmachine kapot of de auto. En het is lastig om te sparen met een kind. Momenteel ben ik 15weken zwanger van onze tweede kindje. Wij zouden zograag een nieuwe start willen maken zonder zorgen. Laminaat kunnen leggen zonder zorgen en een aantal nieuwe meubels kunnen inrichten in onze nieuwe woning.

Ik hoop op deze manier dat er mensen zijn die ons kunnen helpen zodat wij onbezorgd kunnen gaan genieten van onze nieuwe woning.

Mvg ClaudiaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.