Nieuwe start, nieuwe kans!

Nieuwe start, nieuwe kans! | Geld inzamelen
 
 

Via deze weg wil ik graag geld inzamelen voor 1 van mijn naasten.Met het opgehaalde bedrag willen wij graag zijn leven weer op de rit krijgen na een behoorlijke achtbaan van zeer traumatiserende ervaringen. 

Na een zeer intense periode van traumatiserende gebeurtenissen ( waaronder een gewapende overval  waarbij hij onder schot is beroofd, ontvoerd en mishandeld) was hij eindelijk zover dat hij het kon gaan verwerken aangezien hij nog in een psychosche zat. We  hadden een nieuw onderkomen voor hem geregeld waar hij tot rust kon komen en alles verwerken. Helaas, mede door toedoen van instanties ( o.a. woningbouw en gemeente en politie) is hij opnieuw in handen gevallen van criminelen die hem ook nog gebruikt hebben als catvanger. Simpelweg omdat hij een makkelijke prooi is voor criminelen. Hij was al behoorlijk angstig van de voorgaande gebeurtenissen en dat maakte hem een nog makkelijker slachtoffer. Tevens werd zijn woning ook overgenomen en gebruikt als uitvalsbasis van criminelen en dealers. Alle instanties waren op de hoogte van de situatie. Ook de instanties waren hiervan op de hoogte en hield alles nauwlettend in de gaten. Uiteindelijk duurde het te lang voor de instanties en hebben ze het slachtoffer uit de woning gezet terwijl het slachtoffer midden in een psychosche zat. Conclusie; het was de schuld van de bewoner zelf.

Na een heftige en intensieve periode van bijna 8 maanden op straat geleefd te hebben, konden we hem eindelijk van straat af halen en in een opvang van de gemeente plaatsen. Inmiddels gaat het beter met het slachtoffer, maar er zijn een hoop schulden ontstaan doordat hij gebruikt werd als catvanger maar ook door de schade aan de woning die door anderen is veroorzaakt. Overigens wil geen 1 instantie de verantwoordelijkheid nemen voor wat er is gebeurd en mogen we maar wat blij zijn dat die nog een plek in de opvang kan krijgen.....

Kortom, door een falend beleid van verschillende grote instanties in NL kan het slachtoffer nu niet verder met de draad oppakken en zijn leven weer kleur, invulling en betekenis geven. Wij hopen dat we met het opgehaalde bedrag iig zijn leven weer wat invulling kunnen geven dmv zijn schulden aan te pakken en een kans op een woning en toekomst weer reëel te maken. 

Want als het aan de instanties ligt moet die nog minstens 7 jaar in deze erbarmelijke omstandigheden leven.

* Wegens de ernst van de feiten, de angst voor represailles en uit respect voor het slachtoffer worden er geen namen en foto gepubliceerd. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.