Nieuwe stallen voor dieren van Dierenweide Vleuten

Nieuwe stallen voor dieren van Dierenweide Vleuten | Geld inzamelen
 
 

Op onze mooie dierenweide in Vleuten wonen veel verschillende dieren zoals geiten, schapen, kippen, eenden, ezels, en varkens. Voor alle dieren proberen wij een fijn thuis te maken/houden met een goede leefkwaliteit. 

Na vele jaren van steeds maar weer repareren van de dierenverblijven zijn er nu stallen wel echt aan vervanging toe op onze Dierenweide. Nieuwe verblijven geven de dieren een goede beschutting tijdens de nacht en alle weersomstandigheden.

De dierenverblijven die vervangen moeten worden zijn van de geiten en varkens  maar ook voor de kippen, die al maanden zijn opgehokt vanwege de vogelgriep, is een nieuw verblijf nodig met een grotere ren zodat de kippen toch wat meer bewegingsvrijheid krijgen in hun verblijf. 

Maar het vervangen van dierenverblijven doe je als stichting niet zomaar. Hier komt een ook werk en geld bij kijken. Het werk kunnen wij als vrijwilligers redelijk goed, met veel hulp, uitvoeren maar het geld bij elkaar sprokkelen is een heel ander verhaal. 

Zoals elke stichting zijn wij afhankelijk van subsidies, sponsoring en donaties. En vandaar deze actie om via uw hulp onze dierenverblijven te kunnen vervangen. 

Het opgehaalde bedrag wordt rechtsreeks gebruikt om nieuwe verblijven te bestellen en te plaatsen en een goede ondergrond te kunnen maken. 

Naast door het vervangen van de dierenverblijven de leefkwaliteit van de dieren verbetererd is het aangezicht van de nieuwe verblijven ook fijn voor onze naaste buurtbewoners, passanten en bezoekers. 

We stellen uw hulp ook onzettend op prijs en waarderen uw betrokkenheid en kom gerust een keer een kijkje nemen op onze mooie dierenweide!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
49 donaties
€ 1.005,00
Doel: € 1.000,00
100%