Nieuwe Prothese Voorziening rechteronderbeen

Nieuwe Prothese Voorziening rechteronderbeen | Geld inzamelen
 
 
Hulpvraag bekostigen nieuwe Beenprothese ivm geen verzekering

Ik heb een aantal jaren in de philipijnen gewoond, maar na het beeindigen van onze relatie ben ik sinds een maand teruggekeerd naar nederland. 

De prothese die ik nu heb is veel te groot geworden en heb ik al bijna 10 jaar, ik ben de laatste 2 jaar enorm afgevallen.

Ik heb geen krachten meer ivm Diabetes type 1, ik heb veel moeite met mezelf verplaatsen, ik heb geen kracht meer in mijn handen, ik laat alles vallen, geen kracht meer in mijn gehele lichaam. 

Ik kan me niet verplaatsen, ik kan niet weg, ik kan geen kant op zonder de hulp van anderen. Fietsen is geen optie

Omdat een nieuwe prothese daar niet te bekostigen is, dacht ik het via de verzekering in nederland te regelen. 

Maar omdat ik zoveel jaren ben weggeweest wilt de verzekering mij niet aan een nieuwe prothese helpen, tenzij ik zelf 3/4 van het bedrag bij kan leggen en dat kan ik helaas niet, omdat ik niks heb.

ik ben nu afhankelijk van andere mensen, ik woon nu tijdelijk bij een oude bekende in, maar mijn invaliditeit en diabetes zijn een te grote last voor een ander, vooral omdat ik mezelf bijna niet kan verplaatsen. ik ben te afhankelijk op dit moment, tot ik weer een goede prothese heb en een goed vervoersmiddel zodat ik zelf een keer naar de supermarkt kan of even naar buiten. ik zit letterlijk aan de stoel gekluisterd.

Voor mij begint het met een nieuwe prothese, daarom probeer ik nu via deze weg hulp te vragen voor het bekostigen van een nieuwe prothese

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 6.000,00
0%