Nieuwe materialen voor teams HSV Catch

Nieuwe materialen voor teams HSV Catch | Geld inzamelen
 
 
Help HSV Catch het seizoen goed te beginnen met nieuwe materialen voor de teams

Honk- en Softbal Vereniging Catch is een bij de KNBSB aangesloten vereniging van ongeveer 200 enthousiaste leden en we hebben recent ons 15 jarig bestaan gevierd. In 2014 hebben we een fantastisch, nieuw onderkomen gevonden op Sportpark Westvliet in Leidschendam-Voorburg. Een prachtige plek waar we onze vereniging verder kunnen laten groeien.

HSV Catch wordt binnen de regio Haaglanden gezien als een slagkrachtige sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten gericht op honk- en softbal aanbiedt.

Duurzaam investeren in vrijwilligers, leden en de maatschappij maakt dat Catch een veilige en sociale omgeving is waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.

HSV Catch is een open, toegankelijke vereniging waar iedereen terecht kan om te honkballen of te softballen.


HSV Catch heeft 15 teams in de volgende leeftijdscategoriën:

Beeball teams: voor kinderen (gemengde teams van jongens en meisjes) van 5 t/m 9 jaar. Het spel wordt gespeeld door het slaan van een zachte bal vanaf een paaltje of met een opgooier (tosser).
Pupillen teams: voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Vanaf deze leeftijd gaan bij Catch de jongens honkballen en de meisjes softballen.
Aspiranten teams: voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar.
Junioren teams: voor de jeugd van 15 t/m 21 jaar
Senioren teams: voor volwassenen vanaf 21 jaar.
Er is ook een mixed team dat Softbal Slowpitch speelt.

Bij onze verhuizing naar het nieuwe sportpark in 2014 is er geinvesteerd in een clubhuis op ons sportveld. De vereniging heeft de extra lasten die deze investering met zich meebracht zoveel mogelijk zelf gedragen en de contributie zo min mogelijk aangepast.

Investeringen in nieuwe materialen is al deze jaren zo min mogelijk gedaan. Nu zijn diverse materialen verouderd en heeft de KNBSB nieuwe eisen gesteld aan knuppels voor de jeugd honkbalteams waardoor een investering in nieuwe materialen noodzakelijk is.

Help je onze teams mee zodat ze het seizoen met goede materialen kunnen starten?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.