Nieuwe knieën voor Mac

Nieuwe knieën voor Mac | Geld inzamelen
 
 
Heftige operatie voor 1,5 jarige Mac

Graag wil ik jullie voorstellen aan Mac. Een Amerikaanse Staffordshire Terriër van 16 maanden oud. Hij is de super lieve bulk van mijn dochter. Helaas is zij er recent achter gekomen dat Mac enorme slechte knieën heeft en hierdoor ontzettend veel pijn lijdt. Er is geconstateerd dat zijn kniebanden volledig afgescheurd en verdwenen zijn waardoor zijn onder- en bovenkniebotten los van elkaar staan. Hierdoor schuren en schuiven zijn botten over elkaar heen en ontstaat er al artrose. Omdat hij zo'n harde is, laat hij niet merken dat hij pijn heeft, maar aan zijn manier van lopen is het overduidelijk te zien!

De arme ziel heeft, door deze enorme pech, twee zware TPLO operaties nodig en zal hij per knie 6 tot 8 weken moeten revalideren.  

Botte pech noemt de orthopeed het in Putten voor Mac, maar ook voor mijn dochter die komt te staan voor een rekening van in totaal een bedrag van €3000. Omdat mijn dochter dit bedrag niet heeft wil ik graag langs deze weg proberen een bedrag voor haar en Mac bij elkaar zien te krijgen zodat hij na de gehele revalidatie eindelijk zal kunnen lopen,rennen en spelen zoals dit ras hoort te doen.

Ik hoop dat deze wens uit mag komen mede door uw steun. Alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 319,00
Doel: € 3.000,00
10%

Deze actie is gesloten.