Nieuwe frisse start voor poes Soof

Nieuwe frisse start voor poes Soof | Geld inzamelen
 
 
Hulp gezocht om deze lieve poes een nieuwe frisse start te geven na overlijden baasje

Deze lieve 6 jarige poes is afgelopen week bij mjjn vriendin komen wonen. We hebben haar een paar dagen terug gehaald bij haar fokster via marktplaats. Uiteraard wat research gedaan en uitgekomen bij de wens voor een kat met dit prachtige ras. 

Deze muppet tegen gekomen en op slag verliefd, ook als tante haha. Haar vorige eigenaresse is overleden aan covid en door familie is besloten haar terug te doen naar de fokker.

Er was al bekend dat zij een flinke kambeurt nodig zou hebben maar na 3x aaien en overleg met een trimster was het beter om haar te scheren. Een vervilte vacht zit namelijk niet zo lekker. Uiteraard zijn deze acties en kosten geen probleem. Als Soof maar weer helemaal fris en gezond zou zijn!

Alleen komt er steeds meer naar boven wat nog even moet gebeuren. Ingeënt, een check, haar gebit, moet flink onder handen genomen worden. De kosten lopen hierdoor flink op. Om haar en mijn vriendinnetje samen een fijne start te geven heb ik deze actie opgericht. Hopelijk ontvangt ze wat steun! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.