Nieuwe druk 'Maktub'!

Nieuwe druk 'Maktub'! | Geld inzamelen
 
 
Opbrengst van de CD 'maktub' gaat naar muzieklessen in vluchtelingenkampen

'De muziek van Maktub is geïnspireerd op verhalen van vluchtelingen. Vorig jaar verbleef Roos Meijer vijf maanden in vluchtelingenkampen in Griekenland. Daar verzamelde ze verhalen van de mensen die ze ontmoette. Om de situatie voor zichzelf te verwerken, maar vooral ook als een manier om deze verhalen te kunnen delen, schreef ze de EP 'Maktub' ('geschreven' in het Arabisch).
Met inspiraties zoals Selda en Fairuz, maar ook Bon Iver, kun je een speciale mix van westerse en oosterse popmuziek verwachten die je meeneemt in de ervaring van een vluchteling.'

Toen ik Maktub vorig jaar uitbracht, had ik absoluut niet verwacht dat er zo veel belangstelling naar zou zijn. Binnen de kortste keren waren alle 200 cd's uitverkocht. Omdat ik de volledige omzet heb gedoneerd aan de organisatie Sounds of Change (die muzieklessen verzorgen in vluchtelingenkampen: https://www.soundsofchange.org/), heb ik geen geld om een tweede druk te bestellen. 

Mijn doel met Maktub is om zo veel mogelijk mensen te bereiken met de muziek en bewustzijn over de situatie te kunnen verspreiden. Wil je me helpen om dit doel te bereiken? Elke (kleine) bijdrage helpt al enorm!
Met jouw bijdrage help je én bewustzijn verspreiden én Sounds of Change, die met elke cd die verkocht wordt weer geld ontvangen om hun geweldige werk te kunnen voortzetten.

Elk kleine beetje wordt ontzettend gewaardeerd. Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

19 donaties
€ 600,00
Doel: € 600,00
100%

Deze actie is gesloten.