Nieuwe bouwplaats Veldstraat 't Stuk Zundert

Nieuwe bouwplaats Veldstraat 't Stuk Zundert | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe bouwplaats twee corsobuurten

Laat mij ons even voorstellen, wij zijn buurtschap 't Stuk en buurtschap Veldstraat. Wij zijn 2 van de 20 buurtschappen die jaarlijks deelnemen aan het grootste en mooiste dahlia corso ter wereld: Bloemencorso Zundert

Het Zundertse bloemencorso is het grootste Corso ter wereld. Het is een evenement dat volledig door gepassioneerde vrijwilligers draaiende wordt gehouden. 20 buurtschappen strijden jaarlijks met hun eigen creatie voor de eerste plek, wat door een professionele jury wordt beoordeeld. Het evenement vindt altijd op de eerste zondag van september plaats, zo gaat het al meer dan 80 jaar. Sinds 2012 behoort het Bloemencorso Zundert tot het Nederlandse cultureel erfgoed.

Door ontwikkelingsplannen en een nieuwe regelgeving zijn beide buurtschappen genoodzaakt te verhuizen naar een nieuwe bouwplaats. De gemeente heeft beide buurtschappen op één stuk grond geplaatst, waardoor beide buurtschappen samen met werken om een loods te bouwen en de bouwplaats klaar te maken. Dit is echter een zeer dure onderneming, zeker in deze tijd waar de prijzen heel hoog zijn. Wij zijn samen aan het proberen om op meerdere manieren extra geld te krijgen, vandaar deze actie.

Elke donatie zal zeer gewaardeerd worden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 45,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.