Nieuwe auto aanhanger scoutingleiding | Geld inzamelen
 
 

Nieuwe auto aanhanger scoutingleiding

Help een leiding van Scouting Scherpenzeel aan een nieuwe auto aanhanger

Zaterdag 7 juli 2018 zijn onze leiding gaan kijken bij het kampterrein waar wij een week gaan kamperen om de laatste dingen te regelen.

Op nog geen kilometer van het kampterrein is er met afslaan naar links een auto vol op de zijkant ingereden. Iedereen is aardig oké dankzij de airbag.

De auto is total loss en de nieuwe kar die we net hadden gekregen ook. Deze schade wordt helaas niet vergoed door de verzekering.

De auto van de leiding was (bijna) speciaal voor scouting gekocht vanwege de extra ruimte. Wij hebben er als groep ook al veel plezier van gehad. Er zijn al behoorlijk wat kilometers voor de vereniging mee gemaakt, zowel voor de opkomsten en kampen als voor de vele klussen op de beide clubhuizen.

Wij willen hem graag laten weten hoeveel wij hem waarderen en hem een hart onder de riem steken. Vooral omdat hij al 20 jaar bij ons actief is! Het idee is hem, met elkaar, een financiële bijdrage te geven die hem kan helpen met de aanschaf van een andere auto.

Scouting is een vrijwilligersorganisatie en alle leiding doet hun werk dus ook vrijwillig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.