Nieuw speelgoed voor Allekids Amstelveen | Geld inzamelen
 
 

Nieuw speelgoed voor Allekids Amstelveen

Allekids Amstelveen heeft dringend behoefte aan nieuw speelgoed

Ik zal mij eerst even aan u voorstellen.
Mijn naam is Mariëtte Sassen en sinds januari van dit jaar beheer ik vrijwillig de organisatie van Allekids in Amstelveen.
 
Allekids Amstelveen is 2 jaar geleden opgericht door een enthousiaste moeder en heeft als doel het aanbieden van een gratis, laagdrempelige ontmoetingsplaats voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud en hun ouders of verzorgers.
 
Iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een wekelijkse ontmoetingsbijeenkomst in Wijkcentrum Alleman te Amstelveen.
 
In de zaal hebben de kinderen iedere dinsdagochtend de mogelijkheid om zich met elkaar of het aanwezige speelgoed te vermaken. Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders of verzorgers ervaringen delen, sociale contacten opdoen of gewoonweg even kletsen.
 
Allekids Amstelveen is een geheel vrijwillig project, wij ontvangen geen subsidie en zijn afhankelijk van giften.
 
Al het aanwezige speelgoed is oud, aan vervanging toe of zelfs al kapot.
 
Omdat wij geen financiële middelen hebben om nieuw speelgoed aan te schaffen zijn wij genoodzaakt om bedrijven aan te schrijven en op zoek te gaan naar donaties Door middel van een financiële bijdrage zodat Allekids Amstelveen kan blijven bestaan en de kinderen nog lang speelplezier zullen hebben! 

Helpt u mee om Allekids Amstelveen voort te laten bestaan ?????

Uw financiële bijdrage zal worden gebruikt voor het aanschaffen van nieuw speelgoed passend bij onze doelgroep kinderen 0-4 jaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.