Nieuw paard dit zou mij gelukkig maken

Nieuw paard dit zou mij gelukkig maken | Geld inzamelen
 
 

Hoi lieve mensen

Ik had in 2012 een paard gekocht hij was toen 3 en half jaar oud.

Hiermee heb ik veel gedokterd en vochten we voor elkaar.

Hij was mijn allesje hij vocht voor mij en ik voor hem.

Ik heb 4 jaar met hem gedokterd en iedere keer kwam hij er boven op.

Hij had heel veel koliek gas koliek sto koliek verstoppings koliek zandkoliek.

Daarna heeft ie ook rhino gehad .

en abcessen door vaccinatie.

En viel ie om en mocht ik niet meer van de stal eigenaar bij mij paard omdat dit gevaarlijk was iedere dag kwam er een dierenarts om hem te spuiten en ik moest smaandags naar Utrecht dus afspraak gemaakt tot en meisje kwam met haar pony en ik zei tegen haar ga je niet rijden nou zei ze hij loopt niet hellemaal goed hij valt wat om dus ik zei loop eens achtjes en dat deed ze maar maakte ze te groot dus ik pakte haar pony en zei tegen de stal eigenaar haar pony heeft het zelfde dus zei dierenarts gebeld die kwam en ik zat op een bankje en stalbaas zei ga der maar bij staan want dit geld ook voor jou en toen hoorde ik dat er een schimmel in het hooi zat en dat heet lolly trem waar door ze dronken lopen en om vallen hij zei dit is zo opgelost door ander hooi er in te doen. Dus ik was bij en huilde van blijdschap dat het niks ernstigs was.

Daarna door problemen thuis moest ik op mij zelf kreeg ambulante begeleiding ook omdat ik een licht verstandelijke beperking heb en autisme en heb ook nog ptss.

Ik heb  2 jaar op mij zelf gewoond Daarna ben ik naar en woonzorg boederij gegaan met ventry in Drenthe.

Deze heete Horzestables 

En hun wiste dat mijn paard en probleem paard was en dat ik alle dierenarts papieren bij had en dat hij niet op kort gras mag staan omdat ie dan zand eet ik had mijn slowfeeders mee genomen om hem het zand eten te laten voor komen.

Iedere dag vechten ik met hun dat hij onbeperkt hooi moest en dat ie mager werd en dat ik vreselijk zijn ribben kon voelen dus zei dit iedere keer was het huilen omdat hun vol hielden ben ook gaan bellen naar andere stallen of dat ik hem daar dan neer kon zetten maar nergens was plek.

Ik heb gehuild en gehuild ik wist dat dit niet goed kwam.

En en paar keer mest onderzoek gedaan in handschoen en daar zat een eetlepel zand in dus mijn moeder gebeld en gezegt en die zei dat hij naar binnen moest maar hij zei viel wel mee hier van hebben we geluids opnames.

Maar goed hij mocht niet binnen staan en mijn moeder zei mocht hij zandkoliek krijgen stel ik jou aansprakelijk hij zei dan doe je dat maar.

Uiteindelijk was het 17-03-2020 ik wou rijden en ging naar mijn paard en hij zat onder het slijk ik dacht o nee wat is dit en belde naar de mobiel van waar ik woon want venty stond bij Horzestables en zei kan je komen hij kwam en zei zie je niet dat hij onder het slijk zit hij zo ja maar dacht heb je wat te poetsen ik zo zie je niet dat hij zich niet goed voelt.

Hij zo ja weet nie en ik zei ook ik kan zo toch niet rijden hij zo jawel je kan makelijk rondje bos op hem gaan zitten ik zei tegen de meisjes ik ga echt niet op hem rijden en ook niet wandelen want ben bang dat ie omvalt en niet meer op staat dus ga wel met hem in de buitenbak gaan lopen maar hij wou niet lopen had ook dierenarts gebeld en afspraak gemaakt dat ik kon komen.

Maar ja hij wou niet lopen en zette ik hem in de stal hij ging meeste maar dit ging moeizaam ik heb de mest op een mestboy gedaan en ben een handschoen gaan pakken en heb toen de mest er in gedaan en water erbij en schok me dood de handschoen zat meer als de helft vol met zand en ben naar binnen toe gerent en zei kijk ik weet wat ie heeft zandkoliek hij zei het valt wel mee en moest me niet aanstellen want hun moesten straks 2 paarden in laten slapen dus we gingen naar de dierenarts die zat aan de over kant waar ik woonde.

En dieren arts kwam en toen zei de man waar van ik zorg kreeg hij heeft en beetje zand de dierenarts zei en beetje zand en beetje veel zand hij ging mijn paard onderzoeken en zei hij heeft gas koliek ik zo nee dan kan zijn darm gaan draaien hij zo ja die kans is aan wezig.

Ik kreeg zandoil mee en moest dat geven. Moest hem met een gasmasker op de wei zetten dus dat gedaan

Savonds nog er over gehad en gevraagd als het erop aan komt of dat ze ventry naar emmeloord konden brengen ja dit kon wel maar kon ik er alleen niet heen ik zo dat is niet erg dan zet mijn moeder hier de auto neer dan kan ik er toch heen.

Uiteindelijk kwam het zo ver dat hij naar emmeloord moest maar hun wouden hem niet brengen ze zeiden we hebben nog steeds geen geld van je gehad dit ging over pgb en die kregen ze op terug werken de kracht terug.

En ik zei mij paard is mij en ik ben hem en jullie moeten er ook voor hem zijn.

En hij zei nee we zijn er voor de zorg en niet voor het paard ik zo dit is onzin mijn paard is ik en hij is mij jullie gaan ook met andere bewoners naar de dierenarts.

En met hun eigen paard zijn ze ook naar emmeloord geweest en is daar geopereerd.

Maar mij wouden ze niet helpen ze zeiden nee gaan we niet doen ik zo gisteren zeiden jullie nog van wel maar goed ze zeiden nee want we hebben geen geld ik zo is goed dan bel ik het zorgkantoor op en dan krijg je geen geld meer hij werd boos ga maar naar je kut moeder en gaat je paard dood kan ons niks schelen dit deed pijn ik heb over stuur staan huilen en mijn moeder gebeld en mijn moeder heeft vervoer geregeld zo dat ventry naar emmeloord kon daar is ie savnds geopereerd ben de volgende dag naar ventry gegaan en ze zeiden hij houd het spannend.

De volgende dag 21-03-2020 belde ik en zei die ik ben nu bezig met ventry bel straks terug.

Hij belde terug rond 6 a 7 uur savonds en kreeg slecht nieuws ventry had een buikvlies ontsteking en moest hem laten gaan ik ben er met mijn moeder heen gegaan en ben bij hem gebleven tor zijn laatste adem wat heb ik hem vast gepakt en gehuild nu nog hij was mijn allesje en moest nu verder zonder hem en dit deed pijn en kon ik niet dit heb ik zo vaak gezegt.

Uiteindelijk moest ik naar en andere woonplek daar heb ik nog geen week gezeten en heb toen en zelfmoord poging gedaan want ik was er klaar mee ik was mijn liefste ventry mijn allesje kwijt.

Ik ben naar de kliniek gegaan in assen daar heb ik bijna 1 jaar gezeten met ook daar zelfmoord pogingen.

En er is de helle tijd gezegt dat ik weer en nieuw paard mag nu heb ik dus en nieuw paard op het oog en nu doet mijn bewind moeilijk ik heb het geld om een paard te kopen maar hij wil er niet aan mee doen terwijl die het wel beloofd heeft dat ik weer en paard mocht.

Het is ook nog het verzekerings geld van ventry.

Dus vraag jullie hulp ik wil en nieuw paard dat is mijn lust en mijn leven ik zou er ook alles voor geven zonder paard hoef ik hier echt niet meer te zijn ik zit al 20 jaar in de paarden en nu willen ze dat van mij afpakken

Video zegt denk genoegEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.