Nieuw dakje voor crèche in Johannesburg

Nieuw dakje voor crèche in Johannesburg | Geld inzamelen
 
 
Help mee het dakje te repareren zodat alle kinderen zonder zorgen buiten kunnen spelen!

Afgelopen zomer zijn wij, Teun en Joy, samen naar Zuid-Afrika geweest. Een fantastische vakantie, maar met soms heftige beelden. Een daarvan was de Township in Johannesburg, waar Teuns opa en oma jaren vrijwilligerswerk hebben verricht. Op verschillende plekken zie je hun werk en de blijdschap die dit de mensen geeft, die gelukkig kunnen zijn met het weinige dat zij hebben. Dat is dan weer een heel fijn beeld om te zien, ten opzichte van de hutjes gemaakt van golfplaten, hout en stoffen. 

Teuns opa en oma hebben niet alleen aan de oudere bevolking gedacht, maar ook aan de jongsten. Voor de kleinste kinderen is er een crèche gebouwd, waar de kinderen even onbezorgd kunnen spelen. En wanneer de grootouders, die vaak verzorgers zijn van de weeskinderen, hun kinderen even met andere kinderen kunnen laten spelen.

Hoe mooi dit ook is, helaas is het op dit moment niet mogelijk om buiten te spelen, omdat het dakje het begeeft. Help ons daarom mee deze kinderen veilig en dus zonder zorgen te laten spelen en doneer een paar euro voor het maken van het dak!

Liefs, Teun en Joy Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 100,00
Doel: € 500,00
20%

Deze actie is gesloten.