Niet zomaar een pruik

Niet zomaar een pruik | Geld inzamelen
 
 

Niet zomaar een pruik

 
Dit is Sanne, 24 jaar en inmiddels al acht jaar in gevecht tegen haar anorexia en PTSS. Na jaren van dagbehandelingen, klinische opnames, ziekenhuisbezoeken kunnen we voorzichtig zeggen dat we de goede kant op gaan en we weer lichtjes optimistisch naar de toekomst kunnen kijken. Ondanks dit positief klinkt hebben we onlangs toch te maken gekregen met een flinke tegenvaller.
 
Door de jarenlange ondervoeding heeft Sanne haar lichaam veel tekorten opgelopen. Gelukkig is er medisch gezien tegenwoordig veel mogelijk en kunnen veel van deze tekorten worden aangevuld met medicijnen en injecties. Toch zijn er ook blijvende consequenties. Zo is er sprake van osteoporose en blijvende darmschade. Hoewel dit al erg genoeg lijkt heeft Sanne door de velen tekorten ook last van extreme haaruitval. Nu na onderzoeken is gebleken dat haar darmen door deze schade de voedingsstoffen niet goed meer goed opnemen weten we ook niet of de haaruitval nog omkeerbaar is. Een enorme klap. Doordat de uitval steeds erger wordt en het psychisch zo’n grote impact heeft, heeft ze dan ook samen met haar arts besloten om het er helemaal af te laten halen en te kijken voor een pruik.
 
Zo zijn we dan ook vandaag naar een haarwerkspecialist geweest. Gelukkig is er ook op het gebied van haarwerken steeds meer mogelijk, maar hier hangt helaas een enorm prijskaartje aan vast. Voor een mooie pruik moet je al snel 3000/4000 euro rekenen. Hiervan wordt maar een klein gedeelte (450 euro) vergoed vanuit de basisverzekering. Het is dan ook financieel niet haalbaar om dit zelf te bekostigen. Met deze actie hopen we dan ook genoeg geld op te halen om Sanne deze pruik te kunnen geven. Zodat ze ook de laatste loodjes van haar anorexia herstel vol zelfvertrouwen kan afleggen!  

 

Enorm bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.