Next Gen Kids Tour 6 juli 2022

Next Gen Kids Tour 6 juli 2022 | Geld inzamelen
 
 

6 juli op woensdag middag/avond organiseren wij de eerste serie van een unieke mogelijkheid voor de aller jongste generatie om samen met hun pony kennis te maken met de verschillende disciplines van de wedstrijdsport op het gebied van dressuur, springen en cross country (eventing). 

Het doel is om onervaren ruitertjes die nog niet op officiele wedstrijden zijn gestart een speelse en leuke ervaring te geven zodat ze later de officiele wedstrijden minder stressvol zullen zijn.

De reglementen van de sportbond worden grotendeels gevolgd maar waar deze belemmerernd werken en een meer flexibele interpretatie is gewenst zullen we in overleg met de ouders mee willen denken naar de mogelijkheden, zodat het toegankelijker wordt voor onervaren kinderen ongeacht de leeftijd mits de veiligheid maar zo optimaal mogelijk wordt gewaarborgd. We zouden graag elk deelnemend kindje een prijsje willen aanbieden en ter zake daarvan is deze doneer actie opgezet. 

De locatie is in Ambt Delden op Perseverance Equestrian Plaza. Daar proberen we de sfeer van een internationale officiele wedstrijd na te bootsen. Hoge kwaliteit is dus gegarandeerd. Er zijn prachtige hindernissen welke allemaal een spelletje als alternatief bieden als de hindernis te spannend is. Bovendien is er een leuk terras, een unicorn springkussen en gezellige catering. Voor de allerkleinsten is er ook een show rubriek waarbij de ouders de pony en hun kind aan de hand in stap kunnen showen aan de jury. Dit is met name bedoeld voor iedereen die nog niet zelfstandig kan draven/galopperen. Plezier en ongedwongenheid staan voorop, het wedstrijdelemen niet zozeer. 

Het is een mooie gelegenheid om uw bedrijf kenbaar te maken aan de jongste generatie, er wordt per onderdeel een klassement op gemaakt en er zijn ook extra prijzen te winnen. Daarbij kunt u onder andere denken aan prijzen voor het beste team, de beste social media post waarin alle sponsoren worden getagd en de best verzorgde deelnemer. Er kunnen reclame borden bij de hindernissen worden geplaatst en indien gewenst is een pop up promotie tent plaatsen eveneens mogelijk. We zullen alle sponsoren die dat op prijs stellen taggen in de social media posts van dit evenement en publiceren op de startlijsten.

Het oogmerk is om elke 1-2 maanden een nieuwe wedstrijd te organiseren voor de kids. Dat kan alleen indien we financiele ondersteuning krijgen om alle kinderen van een prijsje te kunnen voorzien. Artikelen doneren is ook een optie uiteraard. 

Voor meer info en mogelijkheden mail of bel gerust naar Perseverance Equestrian Plaza en bezoek de Facebook of Instagram pagina hiervan.

ALLE DONATIES KOMEN TEN GOEDE AAN DE PRIJZEN VOOR DE KINDEREN (na aftrek van kosten jury, ringmeester, huur geluid en parcourshulpen). Lijkt het je leuk om een keer als vrijwilliger mee te helpen dan verwelkomen we je heel graag in ons team! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.