Nepalese weeskindjes

Nepalese weeskindjes | Geld inzamelen
 
 
Voor de liefste kindjes

Hey allemaal, 

Bij deze wil ik om jullie hulp vragen, in de vorm van een donatie. Ik doe vrijwilligerswerk bij een Nepalese vrouw. Haar naam in Laxmi. Ze heeft 10 weeskindjes. 

Ze wonen allemaal samen in een heel klein huisje in Kathmandu. De kindjes zijn ontzettend lief en leergierig. Na schooltijd maken we samen huiswerk, wat ze zonder klagen doen. Het eten van een droge aardappel is ook geen probleem want ze hebben honger. Een wereld van verschil met de kinderen in Nederland. 

Het is een liefdevol en warm gezin. Dat hebben ze nodig. Want veel hebben het al heel vroeg zonder ouders moeten doen. Ieder kindje heeft een eigen verhaal. Soms zijn ze gewoon ergens achter gelaten of bijvoorbeeld net op tijd gered, anders zouden ze verkocht worden. 

Er is heel veel armoede hier. Dat maakt dat mensen dit doen. Onbegrijpelijk voor ons. 

Zodat Laxmi haar kinderen iedere dag eten kan geven en ze naar een goede school kan laten gaan is er geld nodig. Hierbij vraag ik dus om een donatie voor hun. Alle beetjes helpen. 

Ik zorg ervoor dat voordat ik terug maar Nederland ga, het geld aan Laxmi word gegeven. Het is maar een korte tijd nog, Maar hopelijk kan ik ze een mooi bedrag schenken. Want dat verdienen ze! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 334,00

Deze actie is gesloten.