Geld inzamelen | Natuurlijk gezond worden
 
 

Natuurlijk gezond worden

Help mij genezen zodat ik in kwaliteit kan leven

Dag lieve mensen, 

Mijn naam is Frida Hayatmahomed, moeder van 2 jongens en getrouwd. 

Ik wil graag je aandacht voor het volgende.

In 2008 is de diagnose borstkanker gesteld aan mijn rechterborst. Ik heb toen het medische traject bewandeld wat in hield chemo, operatie en bestralingen.

Ik ben daarna 6 jaar onderweg geweest mij zelf weer op te rapen en in de maatschappij te plaatsen. Even leek het goed te gaan. En voelde ik het leven kietelen. In deze enthousiasme heb ik mijn baan opgezegd per oktober 2014. Ik wilde mij geheel gaan richten op het ondersteunen van mijn medemens in het behouden dan wel verbeteren van diens kwaliteit van leven. 

In januari 2015 voelde ik een knobbel in mijn linkerborst. De diagnose was kanker, met de zelfde kenmerken als in 2008 nl agressief en triple negatief. Gezien mijn ervaring met chemo wist ik dat ik nu geen chemo en bestralingen wilde. Ook werd geadviseerd om mijn baarmoeder en eierstokken te verwijderen. Uiteindelijk na een second opinion en veel nadenk werk heb ik de tumor laten verwijderen. De operatie liep niet vlekkeloos in 2 weken tijd 2 keer geopereerd. Drie dagen na de 1e operatie raakte de hechtingen van mijn borst los. Deze moest met spoed gehecht worden. Bij het hechten is een ziekenhuis bacterie in mijn borst terecht gekomen. Twee weken heb ik rondgelopen met een pijnlijke borst en na 2 weken vond de 2e operatie plaats. Drie maanden na de operatie voelde ik mij geleidelijk aan beter. Ik gooide mijn leven 180 graden om, ging over op een totaal andere voedingspatroon. Ik ging mijzelf ondersteunen middels supplementen, klysma's, colon hydrotherapie, massages, vit C infusen, ozontherapie. Ik heb een eigen praktijk in natuur geneeskunde. Door dit proces dat ik te volbrengen heb, kan ik niet veel werken. Voor jezelf zorgen is een dagtaak. 

April 2016 is op de MRI te zien dat de linkerborst onrustig is. Het ziekenhuis geeft aan dat het mogelijk te maken kan hebben met de operaties. We spreken af over een half jaar weer een scan te doen. In november 2016 vindt er weer een scan plaats. Ook hier is te zien dat de borst onrustig is. Gezien de kleuring en vorm gaat de oncoloog er vanuit dat het kanker is, mede mijn historie. Met mij gaat het gestaag. Ik hou mijn mouwen opgestroopt en doe wat ik kan doen. Soms breek ik en vaak sta ik recht op. Ik deel dit niet met veel mensen. Ik wil volwaardig zijn.

Dan komt dit moment waarop ik besef ik heb uit te reiken.

In maart 2017 wordt een PET scan gemaakt. Uit de scan blijkt dat er nu twee zeer afwijkende plekken oplichten in de linkerborst en in de linker oksel. Nu na twee jaar zelf experimenteren begrijp ik dat ik nu moet uitreiken daar ik intensieve  begeleiding en ondersteuning nodig heb.

Ik ben terecht gekomen bij Cancer Center for Healing. Graag ga ik mij totaal overgeven aan hun aanpak zodat ik straks weer volop kan bloeien en groeien en mijn medemens kan ondersteunen in diens kwaliteit van leven. Voor mij is het op natuurlijke manier helen essentieel. Triple negatief is de meest agressieve vorm van borstkanker en gezien haar immuniteit voor verschillende aanpakken wordt er met een paardenmiddel gewerkt vanuit de reguliere medici waarbij ik weet dat mijn immuunsysteem dusdanig onderdrukt zal worden dat kwaliteit toevoegen aan het leven niet haalbaar zal zijn. Chemo, bestralingen etc is niet mijn pad. Waarbij ik besef dat niets absoluut is.

Ik wil mijn hart volgen en de behandelingen bij Cancer Center for Healing ondergaan. Het kostenplaatje is behoorlijk. Inclusief vlucht, verblijf, behandelingen kom ik rond de € 30.000,--. Ik wil dit bedrag zoveel mogelijk met jouw hulp rond krijgen. Help je mij mee? Ik waardeer het enorm.

Je kunt doneren vanaf € 5,00. Je helpt mij enorm door te doneren en door deze link onder de aandacht te brengen van jouw netwerk met het verzoek of zij mij ook willen ondersteunen. 

Ik zou de behandelingen kunnen starten vanaf mei

 

Diepe dank

FridaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.