Nala's dierenartsbezoek

Nala's dierenartsbezoek | Geld inzamelen
 
 
Mijn beste vriendinnetje

Mijn lieve hond nala. Ze is inmiddels 7 jaar maar lijkt eerder op een hond van 14. Niet alleen omdat ze een grijze snoet heeft maar ook haar lichamelijke conditie laat haar langzaam in de steek. nala is no matter what nog steeds heel blij. Ze is gek met mensen en dat brengt me af en toe in de meest bizarre situaties. Ze weet ook dat als iemand haar aankijkt diegene vast een knuffel van haar wil, nou nou die krijgen ze, want denk maar niet dat ze met mij meeloopt. Vol in de ankers net zolang tot de desbetreffende persoon haar kan knuffelen. 

ik zit zelf al een flinke periode thuis vanwege mijn epilepsie e dat brengt uiteraard niet altijd de leukste emoties met zich mee. Ik voelde me verschrikkelijk eenzaam en een niksnut en zag het nut er ook niet van in om iets te ondernemen. Gelukkig was nala daar bij me. Ze is er altijd. Een echte troost. Altijd blij en op avontuur! wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en zonder haar ben ik niet compleet. Vandaar dat ik jullie hulp inroep om mijn lieve hond te laten onderzoeken zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Vorig jaar begin september kreeg nala een rare  bult op de voorkant van haar poot. Het beste was om dit weg te laten halen. Nou zijn we inmiddels januari 2018 en haar poot (de wond) is genezen alleen de bult zit er net zo snel weer.

 

Als je een hond neemt dan weet je dat je extra kosten gaat krijgen. Maar mijn lieve Nala is vanaf het begin al een ontzettende pechvogel en nu ben ik toch echt op het punt aanbeland dat ik de dierenarts niet meer kan betalen.

 

/Gisteravond merkte ik op dat nala moeilijk liep en moeite had met plassen. Toen ik haar ging aaien merkte ik een harde bult  op  haar achterpoot op. Vanochtend leek het nog erger en nu maak ik me veschrikkelijk zorgen. Nala kan amper zittend plassen en ontlast haar achterpoot volledig. De bult is inmiddels best gegroeid en ik heb geen idee wat het is. 

Uiteraard wil ik absoluut niet dat ze pijn heeft en dat is dan ook de voornaamste reden van mijn actie. Ik kan de dierenarts niet betalen, het consult bedraagt al 38.50 en de dierenarts heeft me er al op gewezen dat er een echo van het hart moet worden gemaakt. Die kosten zijn te hoog. Toch wil ik dit natuurlijk laten onderzoeken, alles wat maar nodig is.

Toen ik vanochtend met een vrouw sprak die ik op straat tegenkwam vertelde ze mij over crowdfunding. Ze gaf me het advies om het op deze manier te proberen en dat doe ik bij deze.

Ik houd zielsveel van nala en wil niet dat ze pijn heeft. Hopelijk is de oorzaak iets wat ze kunnen verhelpen... als ik mijn beste vriendinnetje zou moeten missen weet ik me geen raad.

Wie helpt mij om de dierenarts van Nala te kunnen betalen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 300,00
6%

Deze actie is gesloten.