Naar Indonesië met Global Exploration

Naar Indonesië met Global Exploration | Geld inzamelen
 
 
Met Stichting Global Exploration naar Indonesië!

Wij zijn Eva Lemmen en Lieke Verlinden en wij zitten op het VWO van Sint Ursula in Horn. Wij vinden reizen en nieuwe mensen leren kennen erg leuk. Wij hebben heel veel interesse in andere culturen en gewoonten van een land en daarom is de reis naar Indonesië met Stichting Global Exploration voor ons een super leerzame en unieke kans: https://global-exploration.nl/location/indonesia/


In samenwerking met de Stichting Global Exploration (SGE) gaan wij in de zomer van 2019 naar Indonesië. Hier gaan wij drie weken op wereldburgerstage: het ervaren van een andere wereld en open staan voor nieuwe ideeën. We zullen scholen bezoeken en samen met de Indonesische jongeren de handen uit de mouwen steken: Scholen voor Scholen. Een deel van het sponsorgeld wordt voor deze scholen gebruikt. Het ophalen van sponsorgeld vergroot ook de kennis en bewustwording in Nederland.


In Indonesië wordt samengewerkt met lokale initiatieven die financiële steun kunnen gebruiken. Deze lokale initiatieven zijn DeTara Foundation en Wildlife Rescue Center. DeTara Foundation is een organisatie die ervoor wil zorgen dat de lokale bevolking zich bewust wordt van de eigen gezondheid en de gezondheid van de leefomgeving. De huizen van de mensen in Indonesië zijn schoon, maar de straten en omgeving zijn vuil en onhygiënisch. Door de kinderen op scholen voor te lichten, wordt de generatie milieubewuster en kunnen zij het goede voorbeeld geven. Meer informatie is te vinden op de site van SGE:https://global-exploration.nl/partner/detara-foundation/


Het Wildlife Rescue Center is een organisatie die zich bezighoudt met het beschermen en bevrijden van dieren die zijn bevrijd uit de illegale handel of gevangenschap. Het geld van dit jaar zal dan ook worden gebruikt voor het onderwijzen van jongeren over natuur en omgeving. Tijdens ons verblijf in Indonesië gaan wij veel lokale jongeren ontmoeten en met hen samenwerken. Er zijn natuurlijk grote verschillen tussen hun leefomgeving en die van ons, en dit zouden wij graag willen ervaren. Samen met deze lokalen jongeren gaan we bouwen aan een beter onderwijs en leefomstandigheden. Wij kunnen veel van elkaar leren.

Voor deze reis betaal wij zelf per persoon 900 euro, de overige 1800 euro moet ik via sponsorgeld ophalen. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u ons wilt steunen.

Iedere donatie is welkom, vele handen maken licht werk! Maar bij donaties vanaf een bepaald bedrag krijgt u iets extra’s. Voor deze tegenprestaties heb ik wel uw adres nodig, dit kunt u mailen naar liekenaarindonesie@outlook.com. 
Bij een donatie van € 25,-ontvangt u:
· Een groetkaart. Dit is een speciale groetkaart verstuurd vanuit Nederland met de namen van alle leerlingen Ursula die zijn meegegaan.

Bij een donatie van € 100,- ontvangt u:
· Een full colour boek van ons avontuur
· Een groetkaart
· Naamsvermelding op de website (vorig jaar 40.000 unieke dagbezoekers)
· Naamsvermelding in ons boek (5000 exemplaren)

Bij een donatie van € 500,- ontvangt u:
· 5 Full colour boeken van ons avontuur
· Een groetkaart
· Logo op de website (vorig jaar 40.000 unieke dagbezoekers)
· Logo in het boek (5000 exemplaren)

Bij een donatie van € 1000,- ontvangt u:
· 10 Full colour boeken van ons avontuur
· Een groetkaart
· Uw logo in het boek (5000 exemplaren), op de groetkaart (8000 exemplaren) en op de website (met hyperlink).

Wij hopen samen met u deze reis mogelijk te maken. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en nog een fijne dag gewenst.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00
Doel: € 1.800,00
3%

Deze actie is gesloten.