Naar Aruba

Naar Aruba | Geld inzamelen
 
 

Hi ik ben Sharie (24) een trotse mama van 2 Dochters , een 1 jarige Sharianna  en een 4 Jarige Arianna.

Mij afkomst is Arubaan , Wij wonen in Nederland nu 2 jaar. Ik kwam hier voor mijn studie, ik was momemteel zwanger en ook gescheiden.ik moeste voor paar weken blijven bij een vriendin van mij in Tilburg want ik had geen plek. Ik kwam een kamer tegen in Rotterdam . En eindelijk kun wij inschrijven zodat alles kan goed lopen en begin met onze nieuwe journey.

Maar helaas alles ging een beetje miss want , de regels van NL wist ik niet zo goed , dus aanvragen verzekeringen alles was laat aan gevraagd of wist ik niet hoe of wat moet ik doen. 

Eindelijk had ik mijn Baby gekregen in de Ikazia ziekenhuis, ik voelde Hope , Hope dat God heeft mij niet gelaten en dat hij Houd van mij want hij heeft mij gekozen om Mama van Sharianna (1) en Arianna (4) te zijn.

Ik begon met mijn studie en de kinderen begon naar de KDV te gaan . Ik krijgde een 1 kamer Apartment door Begeleiding van de Gemeente. En nu wonen wij nog steed Hier ♥. En ik ben zo dank baar.

Ik ontmoete een Vriend door een klasgenoot van mijn klas . Ik wist niet dat hij een Haker was en Fraude deed in Polen en in Nederlands. Toen ik eraan achter gekomen wad te laat hij heeft all mijn geld gestolen van mij en van de opvang van mijn kinderen. Ik was at rock bottem ik dacht dat " Why me " hoe kun ik niet weten. Ik heb maanden gehuild gebroken ik verloorde alles dacht ik. 

Daarna krijgde ik Corona (COVID -19). Ik krijgde alles symptoms , de korte adem haling de pijn in me boten kan niet smaken of ruiken , will/ kan niet eten en drinken , daarna de kinderen werd ook ziek . En wij hebben geen famile hier , en die tijd mijn vriendin was op vakantie naar Aruba. 

Wanneer ik COVID had voel ik en zie ik dat ik overleden zou gaan , zo erg was het! Ik begon met GOD te praten en ik zij tegen hem . GIVE ME ONE MORE CHANCE. AND I WILL OBEY AND FOLLOW YOU please show me the way.

 ( Geef me een kans ik zal gehoorzaam zijn , en ik zal je volgen, wijs mij als je blief de weg ) 

Daarna heb ik een kerk ge ontmoet ONLINE HILLSONG ROTTERDAM , ik heb daar op 28 Aug 2021 Gedoopt. De beste keuze gemaakt . Heel veel harde weggen maar ik heb de beste keuze gedaan voor mij en mijn Familie ♥

Maar ik toen die tijd had toch die 65 duizend euro in schulden , niet te geloven. Ik was naar de schuld hulp regeling gegaan bij de gemeente . Ik had hulp gekregen. En ik ben nu ook met een buget beheer , en dat betekent dat ik 70 euro krijg per week om boodschappen te doen. 

Ik was ook gescheiden toen ik in Aruba woonde , na een tijdje merk ik dat ik niet in een relatie kunt blijven ik wordt boos zo znel en geirriteerd. Ik zeg altijd dat ze moet weg gaan als dingen mij manier niet loopt. Ik prate met mijn huisarts en een diagnosche gedaan en ik heb ( Mental disorder) dat betekent Anxiety. En depressie . Ik miss mijn familei veel in Aruba. Ik ben 24 en nu las heb ik deze nieuws gehoord van mij zelf . Ik huil veel en nog steeds , het is iets hard om te accepteren maar ik moet het accepteren en erop werken. Maar met zoveel verdriet en als een aleen stande mama , heb ik een break nodig 😣.

Ik en mijn 2 dochters will in Aruba voor de zomer gaan op vakantie naar mijn Familie. Maar omdat ik onder de kredit bank loop , heb ik geen geld voor mij zelf om naar Aruba te gaan in de zomer

VAN JE HART ALS JE ONS KAN HELPEN OM NAAR ARUBA TE GAAN IN DE ZOMER VAKANTIE ♥

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.