Naaien voor te vroeg geboren en overleden baby's

Naaien voor te vroeg geboren en overleden baby's | Geld inzamelen
 
 
wikkel dekens, kleding en mutsjes maken voor te vroeg geboren en overleden baby's

Hallo allemaal,

Bedankt dat u de moeite neemt om deze doneeractie te bekijken. Ik zet deze actie op voor mijn moeder, Marianne, die zich geheel belangeloos inzet voor te vroeg geboren couveuse baby's, maar ook voor kinderen die helaas zijn komen te overlijden. In samenwerking met SEW4NICU maakt mijn moeder kleding, mutsjes, lakentjes en wikkeldekens. Deze stichting zorgt dat deze spullen naar de ziekenhuizen gaan waar deze kindjes liggen.

Er zijn helaas erg veel kindjes in deze ziekenhuizen die de kleding uit de winkels helemaal niet aankunnen omdat deze veel te groot zijn, mijn moeder zorgt dat deze kindjes een leuk pakje en mutsje krijgen maar ook een lakentje voor in de couveuse.

Er zijn verdrietig genoeg ook kindjes die voor, tijdens of na de bevalling komen te overlijden. Vaak zijn ook deze kindjes ontzettend klein en worden zij begraven in enkel een luiertje en een lakentje over zich. Mijn moeder zorgt ervoor dat deze kindjes in een op maat gemaakte mooie wikkeldeken begraven kunnen worden. Ouders kunnen hiervoor ook een wens doorgeven qua kleur of print. Ook krijgen de ouders een klein aandenken van dezelfde stof als de wikkeldeken.

 

Ik vraag voor mijn moeder €600,00 zodat zij weer voor ongeveer een jaar stoffen en andere materialen kan kopen om voor al deze kindjes (en hun ouders) iets te kunnen betekenen.

 

Nogmaals bedankt voor uw genomen moeite om deze actie te bekijken, 

Groet Esther

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 90,00
Doel: € 600,00
15%

Deze actie is gesloten.