Na de zware zorg zonneschijn

Na de zware zorg zonneschijn | Geld inzamelen
 
 

Wij mijn man en ik zijn 35 jaar mantelzorger geweest voor mijn geestelijk en gedeeltelijk lichamelijk gehandicapte broer en later is mijn moeder erbij gekomen. Eigenlijk hebben we dit samen met onze 3 kinderen gedaan. We hebben een huis gezocht in 2010 waar we de mantelzorg gezamenlijk voor mijn schoonmoeder en geestelijk en lichamelijk gehandicapte broer in huis konden doorzetten. Kort er na kreeg ik zelf een hartstilstand maar door de reanimatie van mijn man heb ik dit overleeft. Doordat wij niet werden begrepen door de rest van de family (die in de veronderstelling waren dat wij dit alleen voor het geld deden) kreeg ik daar geen hulp van en heb hierdoor ook mijn revalidatie moeten opzeggen omdat de zorg doorging.

Ook de vakanties die wij namen gingen zij mee waardoor ook de zorg voor hen door ons doorging. Voor ons was het eigenlijk dus geen vakantie.

 Mijn moeder heeft hier nog 10 jaar van kunnen genieten. Na overlijden van mijn schoonmoeder kreeg mijn geestelijk gehandicapte broer kort daar op een aantal herseninfarcten bij waar door de zorg steeds intensiever werd. Hierdoor kregen we ondersteuning van de buurtzorg maar werd het ons helaas toch te zwaar.

Gelukkig tegen die tijd was er een plaatsje vrij gekomen op een zorgcentrum in de buurt waar hij terecht kon.

Na al die zorg zou er voor ons gezin rust komen en zouden we zelf kunnen gaan genieten.

Maar helaas ik kreeg door botontkalking een breuk in een rugwervel waardoor ik niet meer in staat ben om te werken of te tillen.

Daardoor kan ik geen extra inkomen meer creëren voor ons. Wat ik eigenlijk heel graag zou willen.

Ook mijn rijbewijs kan ik niet gaan halen door de hartstilstand is mijn korte termijn geheugen aangetast waardoor leren moeilijk is voor mij.

Dus ben eigenlijk altijd aangewezen op mijn man voor vervoer.

Waarom doe ik deze crowdfunding. Ik wil met mijn kinderen en inmiddels aanhang en kleinkinderen een mooi vakantie maken. En doordat ik niet meer kan gaan werken de achter stand financieel weg werken zodat wij een fijn rustig leven kunnen gaan leiden na alle zorgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.