Myrthe vs Lyme

Myrthe vs Lyme | Geld inzamelen
 
 
Zouden jullie Myrthe alstublieft willen helpen met de strijd tegen de Ziekte van Lyme?!!

Myrthe is een meid van 19 jaar en lijdt al heel wat jaren aan de ziekte van Lyme.

In 2005 heeft Myrthe een tekenbeet gehad en na een paar jaar werd zij ziek.

Dit alles begon met elke dag “vreemde” hoofdpijn en vermoeidheid. De kinderarts gooide dit toen des tijds op spanningshoofdpijn, beetje gek als je nog zo jong bent en totaal geen spanningen ondervindt…

In de maanden erna kreeg zij allerlei verschillende klachten die maar niet over gingen. Elke dag hoofdpijn, buikpijn, spierpijn en ontzettend moe. Toch maar weer naar de huisarts, die haar doorverwees naar de kinderarts. De kinder arts in het ziekenhuis kon niks vinden, en gooide het op onverklaarbare lichamelijke klachten en ik moest maar naar de psycholoog.

Myrthe heeft hierdoor heel wat jaren rond gelopen met deze ziekte zonder dat wij het wisten en daardoor heeft de bacterië zich door het hele lichaam verspreid.

In 2015 ging het zo snel achteruit dat zij van een sportieve meid, die elke week met veel plezier te voetballen ging, naar een meid die elke dag moe was en op bed doorbracht en nu in een rolstoel zit.

In die tijd hebben wij al snel contact opgezocht met de Lyme stichting, omdat alle symptomen wezen op Lyme.  De Lyme stichting heeft ons met spoed laten bloedprikken via de Duitse LTT test.  Na een goede week hadden wij positieve uitslag op Lyme. Toen die tijd antibiotica gehad met verschillende andere supplementen maar dit heeft helaas niet gedaan wat het had moeten doen.

Nu zijn wij eigenlijk ten einde raad en willen wij een behandeling gaan starten in België. Deze behandeling kost duizenden euro's, maar de zorgverzekeraar (bijna) niks.

Zouden jullie Myrthe alstublieft willen helpen tegen deze verschrikkelijke rot ziekte?!!

Alvast ontzettend bedankt namens ons allemaal.

LiefsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.