Mountainbiken voor een betere gezondheid in Afrika

Mountainbiken voor een betere gezondheid in Afrika | Geld inzamelen
 
 

Mountainbiken voor een betere gezondheid in Afrika (Amref Flying Doctors).

In oktober 2022 zal ik deze sportieve uitdaging aangaan. Ik doe mee aan de Africa Classic, een fietstocht in Tanzania en Kenia waarbij we in 6 dagen 400 km mountainbiken rondom de Kilimanjaro met 4000 hoogte meters.

De komende maanden zullen in het teken staan van trainen om de Afrikaanse mountainbikepaden te kunnen trotseren. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken!

Twee jaar geleden ben ik zelf vader geworden van een prachtige dochter. Bij haar geboorte heeft ze een moeilijke start gehad waarbij ze de hulp nodig heeft gehad van de verloskundige. Hierdoor is ze toch in
goede gezondheid ter wereld gekomen. Het is moeilijk voor te stellen dat niet iedereen toegang heeft tot deze zorg. Daarom wil ik mij graag inzetten voor Amref Flying Doctors, zij leiden onder andere mensen op
als verloskundigen om vrouwen bij te staan bij de geboorte van hun kindje.

Het zal een ervaring worden om nooit te vergeten met als doel het steunen van Amref Flying Doctors. Amref Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika. Amref wil dat een goede gezondheid voor alle Afrikanen toegankelijk wordt. Amref Flying Doctors werkt samen met de lokale bevolking en voert ook lobby en overleg met instanties en regeringen.

Hier doe ik het voor. Steunen van Amref voor al het goeds dat zij doen in Afrika. Via deze weg willen wij jullie dan ook heel erg bedanken voor de donatie en steun.

Note: De reis betalen wij zelf, dus alle donaties komen ten goede van Amref Flying Docters.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.