Moskee Assendelft

Moskee Assendelft | Geld inzamelen
 
 
Nieuwbouw Moskee Ar Rahma te Assendelft In Assendelft is er een grote behoefte aan moskee.

NIEUWBOUW MOSKEE ASSENDELFT 

ISLAMITISCH CULTUREEL CENTRUM

Met de wil van Allah (swt) is de grond gekocht en de bouwvergunning verleend voor de bouw van de moskee InshaAallah

 

DOELSTELLING

De bouw van nieuwe huisvesting voor het faciliteren van al onze doelgroepen; dat is onze ambitie. Na een periode van ruim 5 jaar van planvorming is beging 2019,  zal de bouw gaan starten van het nieuwe Moskee aan de Omweg te Assendelft.

 

KERNGEGEVENS NIEUWBOUWPROJECT

Locatie:
Omweg  Assendelft gem. Zaanstad

 
Hoofdfuncties:
-  Moskee
Start bouw 2019/ oplevering 2019


-  Educatiefaciliteit
Bruto vloeroppervlak:
ca. 340 m2 in 2 bouwlagen

 
-  Activiteiten- c.q. ontmoetingruimten
Grond incl. openbaar plein:
ca. 1400 m2

 
Parkeren:
21x

JOUW HULP IS HARD NODIG!

Het spreekt voor zich dat dit omvangrijke project een vergt waar we alle hulp bij kunnen gebruiken. De bouw zal volledig gefinancierd worden door vrijwillige giften. Wij doen dan ook een beroep op elke moslim in onze gemeenschap of daarbuiten om een bijdrage te leveren. Ook jouw hulp is hard nodig! Die kan je geven door het doneren van een financiële bijdrage of door het aanbieden van fysieke hulp bij één van de vele inzamelingsacties buiten de moskee. Heeft u zelf uw bijdrage al voldaan, maar kent u andere mensen binnen uw eigen familie of kennissenkring die hun bijdrage nog niet voldaan hebben, praat met hen en overtuig hen van de noodzaak om hun steentje bij te dragen.We mogen het belang van de moskee niet vergeten; we dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid om dit prachtige Huis van Allah (swt) te realiseren. De moskee vervult een zeer belangrijke religieuze en maatschappelijke rol in onze samenleving. Het is onze verantwoordelijkheid te zorgen voor een geschikte plek waar ouderen, jongeren vrouwen en kinderen straks hun geloof kunnen belijden en waar moslims en niet-moslims elkaar beter leren kennen.

Moskee
18-06-2020

Met de wil van Allah swt is de buitenmuur klaar tot aan de dak gebouwd Ahamdohliah. Dit is met jullie vertrouwen en steun gerealiseerd. Wederom doen we dringend beroep op u om ons te blijven steunen voor de totale casco bouw. 


61 donaties
€ 2.048,00
Doel: € 500.000,00
0%