More Africa Zanzibar | Geld inzamelen
 
 

More Africa Zanzibar

In Oktober vertrek ik naar Zanzibar om aan het werk te gaan bij More Africa!

Wie ben ik?
Mijn naam is Imara Semeijn, 20 jaar en ik studeer Sociaal Pedagogisch Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn minor zal ik in Oktober vertrekken naar Zanzibar om daar aan het werk te gaan bij More Africa in Paje.

Wat doet More Africa?
More Africa is het hoofdproject van de Nederlandse Stichting Kwagala, een multifunctioneel centrum in het plaatsje Paje. More Africa richt zich op kinderen en jongvolwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De doelstelling is de kinderen hulp te bieden die ze nodig hebben en hun toekomstperspectief te vergroten. Het Learning Center biedt speciaal onderwijs, lichamelijke ondersteuning, trainingen en opvang voor deze kinderen die door hun handicap niet op reguliere opvangen en scholen worden toegelaten. Daarnaast is More Africa in 2017 gestart met het aanbieden van werkervaringsplekken voor de jongvolwassenen. Tenslotte stelt More Africa de relatie tussen ouder en kind centraal, om dit doel te bereiken worden ouders betrokken gedurende het hulpproces van hun kind en wordt er intensieve hulp geboden.

Wat wil ik bereiken?
Tijdens mijn werk bij More Africa zal ik werken aan de cognitieve, fysieke en emotionele ontwikkeling van de kinderen. Ik zal werkzaam zijn in de klas voor het voorbereiden en geven van lessen, huiswerkbegeleiding en een op een ondersteuning van de leerlingen. Daarnaast ondersteun ik de kinderen met meervoudige beperkingen bij de fysiotherapie, dagelijkse handelingen, zelfredzaamheid en het stimuleren van hun ontwikkeling.
Naast mijn werk op de dagbesteding zal ik naschoolse activiteiten opzetten en ouders begeleiden door middel van parent support programs. Tijdens deze bijeenkomsten worden ouders geholpen met hun problemen en krijgen ze voorlichting op het gebied van opvoeding, verzorging en kinderziekten.

Wat vraag ik van u?
Mijn motivatie, inzet en enthousiasme zal het al meer dan mogelijk maken om mijn doelen te bereiken, de kinderen een lach op hun gezicht te bezorgen en mijn steentje bij te kunnen dragen aan de organisatie en hun ontwikkelingen.
Nu zou het fantastisch zijn als ik de organisatie en de kinderen nog gelukkiger kan maken met giften in de vorm van kleding, knuffels, speelgoed, schoolspullen, werkmaterialen, noem het maar op! Het zou geweldig zijn als u mij hierbij kunt helpen in de vorm van materiële of financiële donatie. Door een financiële donatie kan ik zelf nieuwe materialen aanschaffen en/of een geldbedrag doneren aan de organisatie.

Wanneer u More Africa wilt steunen in de vorm van een financiële donatie kunt u een donatie plaatsen via de rode knop rechtsboven. Als u kleding, speelgoed, schoolspullen etc. over hebt en je More Africa wilt steunen in de vorm van een materiële donatie stuur mij dan een berichtje via Whatsapp (06-28437875) , e-mail ([email protected]) of Facebook. Ik zal iedereen enorm dankbaar zijn!

Meer informatie More Africa 
Facebook: More Zanzibar
Instagram: moreafrica
Website: more-africa.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

21 donaties
€ 271,00

Deze actie is gesloten.