Mooie herinneringen voor Mireille en Amerentia

Mooie herinneringen voor Mireille en Amerentia | Geld inzamelen
 
 

*** zie update ***

 

Lieve mensen,

Mireille kreeg zes jaar geleden te horen dat zij ongeneselijk ziek is. Samen met haar dochter Amerentia probeert ze er het beste van te maken. Hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar is onbeschrijfelijk mooi om te zien tijdens de aflevering van Steenrijk, Straatarm.

Helaas maakt hun krappe financiele situatie het er niet makkelijker op. Mireille en Amerantia leven momenteel van 70,- per week. Met het geld dat via deze inzamelingsactie wordt ingezameld, kunnen moeder en dochter de komende jaren prachtige herinneringen maken.

Zodat Amerentia haar jaren met haar moeder zich altijd zal herinneren en Mireille haar laatste jaren kan genieten van haar tijd met haar dochter zonder zich financiële zorgen te hoeven maken.

Verena Lowis
01-11-2021

Het bedrag is vandaag door doneeractie overgemaakt aan Mireille! Zij heeft vanmiddag aan mij bevestigd dat ze het ontvangen heeft. 

Namens Mireille enorm bedankt. Zij heeft ook een factuur van de overschrijving ontvangen waar al jullie donaties en mooie berichten op te lezen zijn! :)

Dankjewel lieve mensen. 


Verena Lowis
11-10-2021

Lieve mensen,

De donaties staan nu al een paar dagen stil. Er is achter de schermen veel gecorrespondeerd met de betrokkenen om te kijken naar de mogelijkheden.

Besloten is dat het bij dit mooie bedrag zal blijven zodat moeder en dochter hier fijne dingen mee kunnen gaan doen. De overdracht vindt begin november plaats (zo werkt doneeractie.nl).

Bij eventuele veranderingen zullen er tussentijds nog updates volgen. Er komt hoe dan ook nog een update over de overdracht!

Heel erg bedankt voor alle mooie donaties. We zijn jullie dankbaar!!!


Verena Lowis
08-10-2021

Er wordt achter de schermen met verschillende mensen gekeken op welke wijze we het gaan invullen. Op maandag weten we meer. Tot die tijd staan de donaties even op pauze.


233 donaties
€ 3.187,00
Doel: € 10.000,00
31%

Deze actie is gesloten.