Mooi leven voor Finn

Mooi leven voor Finn | Geld inzamelen
 
 

Mijn lieve vriendin Linda (34 jaar) heeft medisch een heftig leven achter de rug. Op haar 19e kreeg zij plotseling een hersenbloeding. Na een wonder overleefde zij dit, maar helaas kreeg zij twee jaar later wederom een hersenbloeding. Gelukkig overleefde zij dit ook en ging verder met het leven. Heel bewust genieten van alles wat kon, wel met wat aanpassen, wat meer rust dan een gezonde twintiger, maar het leven is mooi, dus daar genoot zij van. Ze vond in 2014 de liefde van haar leven, Joris. De allerliefste man voor haar. Dolgelukkig zijn zij samen en in 2018 krijgen zij een zoontje, Finn. 
Het leven lacht hen toe! Tot Linda eind 2021 wat lichamelijke klachten krijgt, bloed verlies en pijn in haar buik. Zij gaat naar het ziekenhuis, maar daar wordt gezegd dat er niets ernstigs aan de hand is. Na nogmaals naar de huisarts te gaan, omdat het bloedverlies steeds erger wordt blijkt Linda baarmoederhalskanker te hebben. Er zit een tumor en een zijn helaas uitzaaiingen in de lymfeklieren in haar buikholte. Ze krijgt vanaf april 2022 zware behandelingen, een combinatie van chemo en inwendige en uitwendige bestraling. Het lijkt geholpen te hebben en in augustus vieren we dat ze schoon is. Helaas is dit van korte duur. Nog geen twee maanden later komen er pijnklachten. Er wordt voor de zekerheid bloed afgenomen en helaas is er slecht nieuws. Uit een scan blijkt dat Linda uitzaaiingen in haar hele lichaam heeft. Op 27 september 2022 hoort Linda dat zij nog 1 of 2 jaar te leven heeft.. Een verschrikkelijk bericht! Had oktober zal zij een levensverlengende behandeling starten, in de hoop dat zij nog langer van haar gezin met Joris en Finn mag genieten ♥️

Zodat Joris zich geen financiële zorgen hoeft te maken in de toekomst heb ik een crowdfundingsactie opgezet. Voor een mooi leven, voor Joris en Finn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0% / 298 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.